Ημερομηνία:19-10-2008
Τίτλος: ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΑΚΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Ανακοίνωση:

   Ε Ν Ω Τ Ι Κ Η    Α Γ Ω Ν Ι Σ Τ Ι Κ Η     Κ Ι Ν Η Σ Η    Π Υ Ρ Ο Σ Β Ε Σ Τ Ω Ν 
                                                      Ε.Α.Κ.Π. 
     Της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων του Πυροσβεστικού   Σώματος
.                                                                                     .
 Τηλ. & fax : 2231032177, Κιν. 6974141197 –6974499891 , Web site WWW.old.eakp.gr , E mail: info@old.eakp.gr
 
 ΑΘΗΝΑ 20  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2008  
 
                                      
                    ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
                                                
  Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι
   Η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους εργαζόμενους του Πυροσβεστικού Σώματος μόνιμους και συμβασιούχους να συμμετέχουν στις αγωνιστικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθούν αύριο 21/10 σε όλη τη χώρα στα πλαίσια της ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ .
 Συνάδελφοι για το ποιοι λόγοι επιβάλουν να είμαστε και εμείς οι εργαζόμενοι του Π.Σ. παρών δεν χρειάζεται ιδιαίτερες αναλύσεις γιατί πλέον τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Η απόφαση της κυβέρνησης για την στήριξη του τραπεζικού κεφαλαίου με 28.000.000.000 ευρώ και η συναινετική στάση όλων όσων στηρίζουν αυτά τα μέτρα τα λένε όλα
 Για μας τους εργαζόμενους του Π.Σ. λοιπόν η απάντηση δόθηκε για το εάν υπάρχουν ή όχι χρήματα για την ικανοποίηση των οικονομικών μας απαιτήσεων και για την παροχή καλύτερων κοινωνικών παροχών στην υγεία την παιδεία κ.λ.π.    
 Η κυβέρνηση στο αίτημα των τραπεζών για την στήριξη τους απάντησε άμεσα και αποφασιστικά χωρίς μισόλογα και υπεκφυγές και πουθενά δεν υπήρχε στην απάντηση της εκείνη η στερεότυπη διατύπωση που δίνεται σε δικές μας οικονομικές διεκδικήσεις όταν έρχονται στην βουλή  « λόγω των δημοσιονομικών προβλημάτων δεν είναι εφικτή η ικανοποίηση του αιτήματος στην παρούσα χρονική στιγμή».
 Με μία υπογραφή 28.000.000.000 ευρώ οι τραπεζίτες και ακόμη οι πυροσβέστες περιμένουν την υπογραφή για την ειδική αποζημίωση κοροϊδία των 32ευρώ της 8ωρης υπερεργασίας τους!!!  
 
 ΞΕΚΑΘΑΡΗ και ΚΟΙΝΗ  η στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της κυβέρνησης και όσων κυβερνήσεων εφάρμοσαν και υπηρέτησαν αυτές τις αντιλαϊκές πολιτικές με στόχο την στήριξη των προνομίων του μεγάλου κεφαλαίου. 
 ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ και ΚΟΙΝΗ λοιπόν πρέπει να είναι και η στάση των εργαζομένων απέναντι στην απάνθρωπη πολιτική που δημιουργεί αμύθητα πλούτη για τους λίγους από την εκμετάλλευση των εργαζομένων με τους μισθούς των 700 ευρώ, των συνταξιούχων των 500 και την πληθώρα των ανέργων και υποαπασχολούμενων.   
 Οι συμβασιούχοι συνάδελφοι μας να μην εφησυχάσουν με τις ανέξοδες υποσχέσεις των διαδρόμων εντός και εκτός Ελλάδας και τα έντεχνα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που στόχο έχουν τον κατευνασμό των αντιδράσεων τους για την συνέχιση της εργασιακής τους ομηρίας,  να βγάλουν τα απαραίτητα συμπεράσματα τους από την στάση όλων όσων συμμετείχαν στην επί δεκαετίες κοροϊδία τους και να συμμετέχουν μαζικά στην απεργιακή κινητοποίηση με καθολικό και αδιαπραγμάτευτο αίτημα την μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους.
 
 
        ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ
 
 
                          
           ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ


Δείτε όλες τις Ανακοινώσεις