Τρίτη, 20 Απριλίου 2010

"Καταγγελία σχετικά με ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ"


"Μπουνιές έπεσαν προχτές στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς μεταξύ συνδικαλιστή της παραπάνω Ένωσης και Υπαλλήλων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αργοστολίου!!...



"Αγαπητό Τρωκτικό επειδή ήμουν παρών, έχω να σας καταγγείλω κάποια πράγματα σχετικά με μέλος της ΕΑΚ Πυροσβεστών.

Προχτές μετέβη στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς για ενημέρωση σχετικά με τα προβλήματα των Υπαλλήλων του Πυροσβεστικού Σώματος ένα μέλος της Ε.Α.Κ.Π. Περ/ρειας Δυτικής Ελλάδας, ο οποίος υπηρετεί στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Βασιλικής Λευκάδας. Ο συγκεκριμένος κύριος αντί να συζητήσει τα προβλήματα και τα αιτήματα του Σώματος άρχισε να καταφέρεται εναντίον του Υπουργού και του Αρχηγού με υβριστικές και ακατονόμαστες φράσεις και να διαπληκτίζεται με συναδέλφους της τοπικής Υπηρεσίας, φτάνοντας στο σημείο να βρίσει χυδαία και την μητέρα συναδέλφου επίσης συνδικαλιστικού μέλους και Αντιπροέδρου ένωσης των Υπαλλήλων. Τα πράγματα έφτασαν στα άκρα και σε κάποια φάση άρχισαν να παίρνουν διαστάσεις. Δεν άργησαν να έρθουν και στα χέρια παίζοντας μπουνιές και καρεκλιές μέχρι να μπουν στη μέση κάποιοι ποιο ψύχραιμοι και να τους ηρεμήσουν.

Μετά από όλα αυτά κύριε Πρόεδρε της παραπάνω Ένωσης έρχομαι να σας ρωτήσω αν γνωρίζεται για το συγκεκριμένο επεισόδιο και ποια η θέσης σας για το συγκεκριμένο άτομο που εσείς προσωπικά στηρίζεται, το οποίο ψυχικά δεν στέκει καλά διότι πρόκειται για προβληματικό και επικίνδυνο άτομο με ελαττωματικό χαρακτήρα και από ότι γνωρίζουμε από όταν τον συμπεριλάβατε στο συμβούλιο, μόνο προβλήματα δημιουργεί και όχι επιλύει.

Από πληροφορίες που έχουμε και στην Υπηρεσία που Υπηρετεί τα ίδια ακριβώς κάνει υποβάλλοντας αναφορές ανά μήνα, δήθεν ότι προσπαθεί να προστατεύσει τους συναδέλφους του.

Εσείς κύριε κ. Περιφερειάρχη Πυροσβεστικών υπηρεσιών Ιονίων Νήσων γιατί αποκρύψατε και κουκουλώσατε το γεγονός; Μήπως σας τηλεφώνησε ο συμπατριώτης σας Πρόεδρος της ένωσης από Λαμία να προστατεύσετε τον προστατευόμενό του; ή συμβαίνει κάτι άλλο;

Εσείς κύριε Υπουργέ, κύριε Αρχηγέ να δούμε ποια θα είναι η θέση σας; Θα διαταχθεί ΕΔΕ; ή θα κουκουλωθεί το θέμα;"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook