Ημερομηνία09-10-2010
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ

ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ
 
Καλησπέρα σας
Στις φετινές μεταθέσεις των Αρχιπυροσβεστών – Πυροσβεστών δεν έχουν εγκριθεί έξοδα μετάθεσης. Στις υπηρεσίες δεν έχει έρθει κάποια διαταγή. Γνωρίζετε εσείς κάτι γι’ αυτό; Έψαξα στην σελίδα σας αλλά δεν βρήκα κάποιο σχετικό άρθρο.
 
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑ
 
 Αγαπητέ συνάδελφε το θέμα αυτό η Ε.Α.Κ.Π. το ανέδειξε από την πρώτη στιγμή που διαπίστωσε ότι παρανόμως αρνούνται να χορηγήσουν τα έξοδα μετάθεσης σε όσους συναδέλφους τα δικαιούνται και έχει βγάλει Ενημερωτικό σημείωμα το οποίο έχει αποσταλεί μέσω φαξ σε όλες τις Π.Υ. και τα Π.Κ. της χώρας από τις 10 Αυγούστου 2010.   Θα το βρεις στην ιστοσελίδα « Δείτε όλες τις Ανακοινώσεις » με ημερομηνία 10/8/2010 www.old.eakp.gr/view.php.
  Όσοι συνάδελφοι έχουν κάνει την σχετική αναφορά που παρότρυνε η ΕΑΚΠ να καταθέσουν και έχουν πάρει αρνητική απάντηση, να ζητήσουν από τα πρωτοβάθμια συνδικαλιστικά όργανα που είναι μέλη να παρέμβουν και στην συνέχεια με την στήριξη τους να προσφύγουν με νομικά μέσα κατά παντός υπευθύνου. 
 Ήδη η Ε.Υ.Π.Σ. Περ/ρειας Στερεάς Ελλάδας έχει πάρει σχετική απόφαση στο Δ.Σ. στις 5/10/2010  και  όσα από τα εγγεγραμμένα μέλη της έχουν αδικηθεί και έχουν πάρει αρνητική απάντηση όπως της Π.Υ. Χαλκίδας θα κάνει  αρχικά τις ανάλογες παρεμβάσεις προς κάθε κατεύθυνση και στην συνέχεια τις σχετικές νομικές ενέργειες εάν αυτό κριθεί απαραίτητο. 
 


Δείτε όλες τις Απαντήσεις Ε.Α.Κ.Π. σε ερωτήματα και προτάσεις