Ημερομηνία01-09-2009
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΡΙΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ

 
ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΡΙΑΣ 
 
ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ+1 ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΕΡΘΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ. ΕΙΜΑΙ ΔΑΣΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ (66  ΣΕΙΡΑ)ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 2001 ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ 1 ΠΥΡ. ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ) ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ  ΛΟΓΟΥΣ. Ο ΤΟΠΟΣ ΣΥΜΦ.ΤΟΥ  ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ  ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ; ΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΩ Η ΘΑ ΜΕ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΥΤΟΣ; ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΓΩ; ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΔΟΚΟ ΜΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΧΡΟΝΙΑ
 
 
 
Απάντηση στο ερώτημα:
 
Αγαπητή επισκέπτρια σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια.
Σχετικά με το πρόβλημα που μας αναφέρεις, σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό μεταθέσεων τις διατάξεις του οποίου έχει κωδικοποιήσει η παράταξή μας (βλέπε στην αρχική σελίδα του site) στο άρθρο 11α αναφέρονται τα εξής:
Για τους πυροσβεστικούς υπαλλήλους από την 62η σειρά και μετά έχουν εφαρμογή από τον κανονισμό μεταθέσεων οι διατάξεις των άρθρων 12,13,14,15,19,παρ.2 και 7 και 20.
Από τα παραπάνω απορρέει ότι ο αρραβωνιαστικός σου είναι αμετάθετος από την υπηρεσία που έχει τόπο συμφερόντων και μετατίθεται μόνο στις περιπτώσεις που ορίζουν τα συγκεκριμένα άρθρα (μεταθέσεις για συνυπηρέτηση, σπουδές κ.λ.π.) 
Αλλαγή τόπου συμφερόντων οι σειρές από την 62η σειρά και μετά δεν μπορούν να κάνουν πλέον ( άπαξ ) παρά μόνο όταν περάσουν οι τροποποιήσεις για τον κανονισμό μεταθέσεων και δοθεί η δυνατότητα σε όλους ανεξαιρέτως να κάνουν από την αρχή αλλαγή τόπου συμφερόντων.
Συνυπηρέτηση μπορεί να γίνει μόνο με δική σας μετάθεση προς το Νησί και όχι δική του προς την Αθήνα     
Συνεπώς με βάση τα ισχύοντα ο αρραβωνιαστικός σου μπορεί να μετατεθεί μόνο εάν πληρεί τις προϋποθέσεις που αναφέρουν τα παραπάνω άρθρα του κανονισμού μεταθέσεων.  
Σε ευχαριστούμε για την επικοινωνία.
 
 
 


Δείτε όλες τις Απαντήσεις Ε.Α.Κ.Π. σε ερωτήματα και προτάσεις