Ημερομηνία:05-03-2010
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΑΚΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΕΥΠΣ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ 13ης ΜΑΡΤΙΟΥ

     ΕΝ Ω Τ Ι Κ Η   Α Γ Ω Ν Ι Σ Τ Ι Κ Η   ΚΙ Ν Η Σ Η   Π Υ Ρ Ο Σ Β Ε Σ Τ Ω Ν 
 
   ΑΘΗΝΑ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010
.
                                    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΑΣ              
                     
    Η Ε.Α.Κ.Π. με αφορμή τον πραξικοπηματικό τρόπο που χειρίστηκε και αποφάσισε το Προεδρείο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ την αναστολή της αγωνιστικής κινητοποίησης του κλάδου της 11ης Μαρτίου καταγγέλλει προς όλες τις πρωτοβάθμιες ενώσεις και τους συναδέλφους τα παρακάτω: 
  Την Παρασκευή 5 Μαρτίου σε τηλεφωνική επικοινωνία του προεδρείου της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ με την ΕΑΚΠ με αφορμή την κοινή πανελλαδική απεργία που κήρυξαν εκτάκτως η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για την Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010 αποκαλύφθηκε ότι, το προεδρείο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. χωρίς καμία απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου και παρά τις αποφάσεις του Δ.Σ. της  10/2/2010 και της κοινής Πανελλαδικής συνδιάσκεψης των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων της 22ης Φεβρουαρίου αποφάσισε ετσιθελικά τα παρακάτω:
 •                     Την αναστολή της κινητοποίησης του κλάδου της 11ης Μαρτίου και να συμμετέχουμε μαζί με τις άλλες τέσσερεις Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας και τις δύο πανελλήνιες ενώσεις των Αξιωματικών του Π.Σ. και του Λιμενικού στις κινητοποιήσεις της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. ( www.old.eakp.gr/pdf/anastolipoeyps.doc)
   Παρά της επιμονή της Ε.Α.Κ.Π. το προεδρείο δε δέχτηκε την δυνατότητα να γίνει έστω και με τα νέα δεδομένα η προγραμματισμένη αυτόνομη κινητοποίηση του κλάδου ή σε περίπτωση απόφασης για αναστολή λόγο των αντικειμενικών δυσκολιών που προκύπτουν από την απεργία την ίδια ημέρα της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ – ΠΑΜΕ, να προσδιοριστεί από τώρα η νέα ημερομηνία, προτείνοντας να μεταφερθεί η κινητοποίηση την 16η ή την 17η Μαρτίου και να μεταφερθούν μία εβδομάδα πίσω οι κατά τόπους κινητοποιήσεις των πρωτοβάθμιων Ενώσεων.
   Η Ε.Α.Κ.Π. πρότεινε σε περίπτωση αναστολής, στις 11 Μαρτίου να συμμετέχουν όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία με τα μέλη τους συντεταγμένα και με ένστολη παρουσία σε όλες τις κατά τόπους απεργιακές συγκεντρώσεις που θα γίνουν. Τόνισε ότι δεν κρίνεται απαραίτητο να κατεβούν στις 11 Μαρτίου οι πρωτοβάθμιες ενώσεις στην Αθήνα αφού θα πρέπει σε λίγες μέρες να γίνει το ίδιο και κατά συνέπεια θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στην μαζικότητα της συμμετοχής στην κλαδική κινητοποίηση, όποτε αυτή αποφασιστεί κυρίως λόγω της δυσχέρειας που θα προκύψει στις διευκολύνσεις των μελών τους από τις υπηρεσίες.  
 •                     Ο πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. να συμμετέχει μόνος του σε συνάντηση με τον Υπουργό προστασίας του πολίτη που θα γίνει την Τρίτη 9 Μαρτίου μαζί με τους πρόεδρους των άλλων Ομοσπονδιών των Σ.Α χωρίς να υπάρχει αντιπροσωπευτικότητα συμμετοχής από άλλα μέλη του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. όπως πρότεινε η Ε.Α.Κ.Π. Ακριβώς η ίδια τακτική που εφάρμοσαν οι συνδικαλιστικές ηγεσίες των οργανώσεων αυτών την περίοδο 2001 -2003 πάλι επί Υπουργίας του σημερινού Υπουργού Προστασίας του πολίτη, στο Δημοσίας Τάξης τότε, με τα γνωστά αποτελέσματα εκφυλισμού των αγώνων και των αιτημάτων κυρίως για το μισθολόγιο και την αναγνώριση του επαγγέλματος ως επικινδύνου και ανθυγιεινού.  
 •                     Το προεδρείο πρότεινε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες κατά τόπους κινητοποιήσεις των πρωτοβάθμιων Ενώσεων στις 17 Μαρτίου και μετά από αυτές να προγραμματιστεί η πανελλαδική κινητοποίηση ( εάν φυσικά προγραμματιστεί, κάπου κοντά στο Πάσχα δηλαδή ).
 •                     Να αποφασιστεί ο προγραμματισμός της πανελλαδικής κινητοποίησης μετά την συνάντηση των προέδρων με τον Υπουργό προστασίας του πολίτη ( γεγονός που υποδηλώνει ότι θα έχει συνέχεια η κοινή και όχι η αυτόνομη κάθοδος του κλάδου σε κινητοποιήσεις).  
   Η στάση αυτή του προεδρείου αποκαλύπτει ότι όλα ήταν με ευθύνη του προσχεδιασμένα από καιρό εν αγνοία του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. όπως είχε καταγγείλει η ΕΑΚΠ στην πανελλαδική συνδιάσκεψη των Ενώσεων της 22 Φεβρουαρίου όπου αποκάλυψε πως το προεδρείο χωρίς να ενημερώσει το Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. και δίχως να υπάρχει σχετική απόφαση, στις 9/2/2010 συμμετείχε σε Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Α.Σ.Υ. όπου αποφασίστηκε από κοινού η ίδρυση συνομοσπονδίας των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας.( .www.old.eakp.gr/pdf/kinianakinosi.doc) Την επομένη ημέρα 10/2/2010 που έγινε Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. δεν ανέφερε καμία λέξη για τo θέμα αυτό ως όφειλε. Είναι η δεύτερη φορά που το προεδρείο επιχειρεί κάτι παρόμοιο με πραξικοπηματικό τρόπο όπως έκανε και τον Μάιο του 2003 στην Δράμα όπου και πάλι αποκάλυψε η Ε.Α.Κ.Π. κατά την διάρκεια του 5ου Συνεδρίου και έτσι εμπόδισε την πραγματοποίηση της (www.old.eakp.gr/pdf/drama20031.doc ).
.
 Στόχος και στρατηγική επιδίωξη του προεδρείου είναι:  
 •                 Να περιχαρακώσει την δράση του κλάδου μέσα στα στενά πλαίσια των σωμάτων ασφαλείας και τα παιχνίδια που παίζονται κατά καιρούς από τις εκάστοτε συνδικαλιστικές τους ηγεσίες και που αυτά τα παιχνίδια και οι αλλεπάλληλες αναστολές των κινητοποιήσεων με αφορμή φρούδες υποσχέσεις, οδήγησαν στην σημερινή οικτρή κατάσταση τα εργασιακά μας δικαιώματα, αφού κανένα εργασιακό δικαίωμα δεν είναι κατοχυρωμένο όπως τον υπολοίπων δημοσίων υπαλλήλων.
 •                 Να αποτρέψει πάση θυσία να γίνει αυτόνομη Πανελλαδική Κινητοποίηση του κλάδου και αυτό αποδείχτηκε από την μέχρι τώρα στάση του αφού άφησε μέχρι και τα τέλη Ιανουαρίου τις εξελίξεις να τρέχουν ( ωράριο – ανακατανομή – κανονισμό μεταθέσεων κ.λ.π.) χωρίς καμία αντίδραση. Οι διαθέσεις του αυτές καταδείχτηκαν τόσο μέσα στο Δ.Σ. της 10ης Φεβρουαρίου που αναγκάστηκε κάτω από την ασφυκτική πίεση της ΕΑΚΠ να πει ναι στις νέες κινητοποιήσεις που ζητούσε πλέον όλος ο κλάδος, αλλά και μέσα στην πανελλαδική συνδιάσκεψη της 22ης Φεβρουαρίου που προσπάθησε να περάσει απόφαση για να γίνουν πρώτα οι κατά τόπους κινητοποιήσεις των Ενώσεων και στην συνέχεια η πανελλαδική με την ελπίδα μήπως και ξεφουσκώσει μέχρι τότε η αγωνιστική διάθεση των εργαζομένων.
 •                 Να διαπραγματεύεται εν κρυπτώ πότε μόνο του και πότε με τα άλλα προεδρεία των Σ.Α. τα ζητήματα του κλάδου και να οδηγεί σε πενιχρά σικέ αποτελέσματα με την εκάστοτε πολιτική ηγεσία τις διεκδικήσεις των εργαζομένων και να περιορίζονται με αυτόν τον τρόπο τα αιτήματα μας και οι διεκδικήσεις μας γενικότερα, στα όρια και με τις προϋποθέσεις που βάζουν οι ίδιες οι κυβερνήσεις, βοηθώντας έτσι στην προώθηση και την εφαρμογή των αντεργατικών πολιτικών της Ε.Ε. όπως έκανε μέχρι τώρα.
---- Είναι υπεύθυνες οι ηγεσίες των συνδικαλιστικών οργάνων των Σ.Α. για ότι υποκριτικά φέρεται ότι καταγγέλλουν σήμερα με την κοινή ανακοίνωση τους ( www.old.eakp.gr/view.php ).
---- Είναι υπεύθυνες για το γεγονός ότι εξαιρεθήκαμε από τις θετικές παραμέτρους του μισθολογίου του 2003 και παρέμεινε ο μεγαλύτερος όγκος του μισθού να είναι επιδόματα με ότι σημαίνει αυτό τώρα σε σχέση με τα νέα μέτρα, παρ ότι η Ε.Α.Κ.Π. από τότε τους παρότρυνε να διεκδικήσουμε ένα μισθολόγιο στην βάση των πραγματικών μας αναγκών, αλλά μονίμως έλεγαν όχι «άλλα να αρπάξουμε ότι μπορούμε τώρα και ας είναι επιδόματα». ( Βλέπε σχετικούς συγκριτικούς πίνακες μισθολογίων  www.old.eakp.gr/pdf/misthologio.doc) .
---- Είναι υπεύθυνες για το γεγονός ότι η υπερεργασία ( υπερωρίες και νυχτερινά ) πληρώνονται ως επίδομα και όχι όπως προβλέπει το άρθρο 16 του κεφαλαίου Α’ του Νόμου 3205/2003 για όλους τους άλλους δημοσίους υπαλλήλους, γιατί αυτό διεκδικούσαν πάντα.  
---- Είναι υπεύθυνες όταν την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων το 2004 παρ ότι η ΕΑΚΠ τους είχε προειδοποιήσει έγκαιρα για τις προθέσεις της κυβέρνησης με σχετική υπουργική αλληλογραφία μεταξύ υπουργών που τους παρουσίασε (www.old.eakp.gr/pdf/kinopiisi.doc & www.old.eakp.gr/pdf/epistoli.doc), δέχτηκαν στο παζάρι με την τότε κυβέρνηση να κοπούν τα ρεπό και οι άδειες με Νόμο για όλο το καλοκαίρι και αντί να διεκδικήσουν με αφορμή την μοναδική ευκαιρία που μας δίνονταν, την εφαρμογή του άρθρου 16 του Νόμου 3205/03, δέχτηκαν ως αντίτιμο της πρωτάκουστης αντεργατικής ρύθμισης ένα πενιχρό εφάπαξ ποσό μειωμένο κατά πολύ από τις αρχικές δεσμεύσεις της τότε κυβέρνησης (από 4.500 ευρώ σε 2.500 ).   
----- Είναι υπεύθυνες για την κοροϊδία που υφίσταται το σύνολο των εργαζομένων στα Σ.Α. στο θέμα της υπερεργασίας για το γεγονός ότι, ενώ εκδίδονται όπως αποκάλυψε η Ε.Α.Κ.Π. με επιλεκτικό τρόπο για ομάδες ένστολων συνεχώς από πέρυσι τον Φεβρουάριο του 2009 υπουργικές αποφάσεις για χορήγηση υπερωριών, νυχτερινών, αργιών κ.λ.π κατ’ εφαρμογή του άρθρου 16 το Νόμου 3205/2003 (  www.old.eakp.gr/view.php) και συνεχίζονται και φέτος τον Φεβρουάριο με τρείς νέες υπουργικές αποφάσεις όπως αποκάλυψε εκ νέου η ΕΑΚΠ στην πανελλαδική συνδιάσκεψη της 22 Φεβρουαρίου ( www.old.eakp.gr/view.php ), παρ ότι έχουν ενημερωθεί άπαντες από την Ε.Α.Κ.Π. για την εξέλιξη αυτή από πέρυσι, το δέχονται και δεν κάνουν το παραμικρό έστω και τώρα για την εφαρμογή του σε όλους τους εργαζόμενους των Σ.Α.. και συνεχίζουμε έτσι να εισπράττουμε αέρα κοπανιστό με ανέξοδα ρεπό για τις υπερωρίες και να είμαστε συνεχώς δέσμιοι των επιφυλακών.    
---- Είναι υπεύθυνο το προεδρείο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. που θάβονται για ακόμη μία φορά τα κλαδικά αιτήματα την στιγμή που μάλιστα υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση και μεταξύ των Σ.Α. όπως η εφάπαξ ενίσχυση της εισοδηματικής πολιτικής του 2009 που δεν δόθηκε μόνο στους πυροσβέστες, η εφαρμογή του ωραρίου, αφού στην αστυνομία εργάζονται λιγότερο χρόνο( 32 ώρες εβδομαδιαίως) και προστατεύεται η εφαρμογή του από σχετικό Π.Δ. ( www.old.eakp.gr/pdf/orarioastinomia.pdf) και για το βαθμολόγιο. Ένα βαθμολόγιο που εδώ και 6 χρόνια συνεχώς γίνεται αναφορά από το Προεδρείο σε αυτό για να καλλιεργούνται αυταπάτες στους υπαλλήλους για την οικονομική αναβάθμιση τους και να μπαίνουν έτσι στον πάγο όλα τα άλλα οικονομικά αιτήματα. Ενός βαθμολογίου που δεν έχει παρουσιάσει ποτέ κανένα επίσημο σχέδιο μέχρι στιγμής ούτε στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, γεγονός που δεν είναι τυχαίο φυσικά αφού όπως αποκάλυψε η ΕΑΚΠ στην πανελλαδική συνδιάσκεψη, το προεδρείο προτείνει από μόνο του και πριν ακόμη την ψήφιση οποιαδήποτε ασφαλιστικού Νομοσχεδίου από την κυβέρνηση την αύξηση των ορίων ηλικίας στα 59www.old.eakp.gr/pdf/vathmologio.doc )!! Δικαιώνοντας έτσι την ΕΑΚΠ που τόνιζε συνεχώς ότι το βαθμολόγιο στο μόνο που αποσκοπεί είναι, αντί να δοθούν άμεσες αυξήσεις στους μισθούς, να βάλει τους εργαζόμενους στην διαδικασία από μόνοι τους να παρατείνουν την παραμονή τους στο σώμα προσδοκώντας σε μία μεγαλύτερη μισθολογική προαγωγή που στο κάτω κάτω δεν έχει κανένα ουσιαστικό αντίκτυπο, αφού εξανεμίζεται από την εφαρμογή του υπολογισμού της σύνταξης στον μέσο όρο των μισθών της τελευταίας πενταετίας( προς το παρόν ) βάση του Νόμου Ρέππα .
    Να γιατί η ΕΑΚΠ αντιδρά σε αυτού του είδους την κολεγιά που πάει εκ νέου και με ευθύνη του προεδρείου να γίνει. Γιατί έχει αποδειχτεί αλλεπάλληλες φορές στο παρελθόν ότι οι όποιες αγωνιστικές τους εξάρσεις εντάσσονται στις πολιτικές σκοπιμότητες που εξυπηρετούν και στην χωρίς αντίκρισμα επίδειξη αγωνιστικότητας για εσωτερική κατανάλωση, οδηγώντας στο τέλος με διάφορα τερτίπια στο ξεπούλημα των δίκαιων αιτημάτων μας ( βλέπε κινητοποιήσεις 2001 - 2004 για μισθολόγιο – υπερεργασία - επικίνδυνο και ανθυγιεινό κ.λ.π)    
   Όμως το προεδρείο είναι υπεύθυνο και για την χθεσινή απαράδεκτη κατάσταση που διαμορφώθηκε από την αυθαίρετη και παράνομη αποκαθήλωση των πανό που αναρτήθηκαν στις υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης με άνωθεν εντολές, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει κοινοποιήσει στις Ενώσεις την σχετική απόφαση του Αρείου πάγου για το δικαίωμα ανάρτησης των πανό στις υπηρεσίες και δεν έχει ενεργοποιήσει τις διαδικασίες που προβλέπονται από το άρθρο 14 του Νόμου 1264/82 για την παρεμπόδιση συνδικαλιστικής δράσης.  
 Η τακτική αυτή του προεδρείου καταρρακώνει κάθε έννοια συνδικαλιστικής δεοντολογίας και αποδεικνύει ότι η απόλυτη αλλά πλασματική βέβαια πλειοψηφία που κατέχει η παράταξη της Δ.Α.Κ.Υ.Π.Σ. στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, λόγο της έλλειψης ψηφοδελτίων της Ε.Α.Κ.Π. σε όλες τις πρωτοβάθμιες Ενώσεις και την αποχή αρκετών συναδέλφων από τις εκλογές, ευνοεί αυτού του φασιστικού και απαξιωτικού τύπου συμπεριφορές απέναντι στα συλλογικά όργανα και τα προβλήματα των εργαζομένων.      
 ---- Ευθύνη όμως έχει και ο άλλος εταίρος του κυβερνητικού συνδικαλισμού η Π.Α.Σ.Κ. Π. που συνέβαλε χρόνια τώρα με την παθητικότητα της και την συναίνεση της στην αποσιώπηση των προβλημάτων του κλάδου και αρέσκεται στο να σιγοντάρει μεθοδικά το Προεδρείο στο θεάρεστο έργο του, παρακολουθώντας σιωπηρά τις εξελίξεις καιροφυλακτώντας απλώς πότε θα δοθεί η ευκαιρία για να γίνει αλλαγή στις καρέκλες του προεδρείου της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ . 
 ----Όπως ευθύνη έχουν και όσα πρωτοβάθμια σωματεία έδειξαν μέχρι σήμερα παθητική στάση, αγνόησαν τις επί χρόνια εκκλήσεις και προειδοποιήσεις της Ε.Α.Κ.Π. για τον εργασιακό μεσαίωνα που πλησίαζε και που πλέον επιβλήθηκε με τα τελευταία αντεργατικά και αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης  κατ εντολή των Βρυξελών και που ενώ στήριξαν και ακολούθησαν πιστά τις μεθοδεύσεις του προεδρείου της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. τώρα υποκριτικά διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους.   
 Η Ε.Α.Κ.Π. κάτω από το βάρος των τελευταίων εξελίξεων καλεί:
 •               Όλες τις Πρωτοβάθμιες Ενώσεις αφού αφουγκραστούν την κρισιμότητα των ανατροπών που επιβάλλονται και με τα νέα μέτρα στα εργασιακά μας δικαιώματα και στην ζωή μας γενικότερα προς όφελος της κερδοφορίας της οικονομικής ολιγαρχίας της χώρας μας, να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αντιδράσουν στις νέες πραξικοπηματικές μεθοδεύσεις του προεδρείου της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. απαιτώντας να γίνουν σεβαστές οι αποφάσεις που πάρθηκαν από κοινού στην πανελλαδική συνδιάσκεψη.
 •               Να ετοιμάσουν ( φόρμες πανό www.old.eakp.gr/pdf/pano.doc) και να αναρτήσουν σε όλες τις υπηρεσίες ευθύνης τους τα πανό με τα αιτήματα του κλάδου όπως προβλέπει και η σχετική απόφαση του Αρείου Πάγου.  Αφού ενημερώσουν όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες για την σχετική απόφαση, να μην υπακούσουν σε καμία διαταγή έγγραφη ή προφορική για την αποκαθήλωση τους και όπου συμβεί αυτό με ευθύνη υπηρεσιακών οργάνων, να ξεκινήσουν άμεσα τις προβλεπόμενες διαδικασίες για την απόδοση ευθυνών.  
 •               Όλους τους εργαζόμενους του Π.Σ. να μην πέσουν στην παγίδα που έντεχνα ετοιμάζεται με ευθύνη του προεδρείου της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. για την εκτόνωση της κατάστασης, γιατί θα διαπιστώσουν πολύ γρήγορα ότι ο αγώνας τους για ακόμη μία φορά θα πάει χαμένος και να πιέσουν τις Ενώσεις τους για την άμεση υλοποίηση των σχετικών αποφάσεων για τις κινητοποιήσεις του κλάδου.     
  Με δεδομένο ότι μέχρι τώρα η Ε.Α.Κ.Π. πάλεψε ώστε να υπάρχει ΕΝΩΤΙΚΟ κλίμα και να πραγματοποιήσει ο κλάδος με ευθύνη της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. αγωνιστικές κινητοποιήσεις, αλλά με αποκλειστική υπαιτιότητα του προεδρείου τορπιλίστηκε, ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ σε περίπτωση μη συμμόρφωσης του Προεδρείου στις αποφάσεις που έχουν παρθεί να:
 •                   Να συγκροτηθεί άμεσα με πρωτοβουλία των Ενώσεων πανελλαδικό συντονιστικό όργανο με σκοπό  την υλοποίηση και τον συντονισμό των αποφάσεων για τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις του κλάδου.
 •                  Να αναρτηθούν άμεσα όλα τα πανό με τα αιτήματα του κλάδου σε όλες τις Υπηρεσίες της χώρας.  
 •                   Την πραγματοποίηση της Πανελλαδικής κινητοποίησης του κλάδου την Τρίτη 16 Μαρτίου ώρα 11.00 με τόπο συγκέντρωσης την Ομόνοια, στην συνέχεια πορεία για την πλατεία Συντάγματος και με καθορισμό εκείνη την ώρα με απόφαση του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου την περαιτέρω κλιμάκωση της κινητοποίησης. 
 •                    Να πραγματοποιηθούν οι κατά τόπους κινητοποιήσεις στις έδρες των πρωτοβάθμιων Ενώσεων την Δευτέρα 22 Μαρτίου και ώρα 11.       
 •                   Την ένστολη συμμετοχή των πρωτοβάθμιων Ενώσεων και των μελών τους στις κατά τόπους απεργιακές εκδηλώσεις της 11ης Μαρτίου.
                                      ΕΝΩΤΙΚΗ   ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ
.
Κατεβάστε εδώ το έγγραφο στην κανονική του μορφή: www.old.eakp.gr/pdf/anastoli.doc


Δείτε όλες τις Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ε.Α.Κ.Π.