Ημερομηνία:12-06-2008
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Ε.ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

,,

  Αντι άλλων σχολίων σας παραθέτουμε τα παρακάτω άρθρα σχετικά με τις νέες αποφάσεις των υπουργών απασχόλησης της Ε.Ε. που προετοιμάζουν τον εργασιακό μεσαίωνα για όλους τους εργαζόμενους της Ευρωπαικής Ένωσης .  

Η ΕΑΚΠ είχε προοιδοποιήσει εδώ και τρία χρόνια αλεπάλληλες φορές για την εξέλιξη αυτή μέσα από ανακοινώσεις , στις περιοδείες και με σχετικό άρθρο στην φωνή του πυροσβέστη και εκ του αποτελέσματος για ακόμη μία φορά δικαιώνεται .

 Με λίγα λόγια αυτό που θα συμβεί έιναι πως ότι εφαρμόζανε παράνομα σε εμάς τους πυροσβέστες χρόνια τώρα με την ανοχή των συμβιβασμένων συνδικαλισιτκών μας οργάνων , δηλαδή να δουλέυουμε άπειρες ώρες μέσα από τις επιφυλάκες και να είμαστε δεσμευμένοι καθ όλη την διάρκεια του 24ωρου χωρίς να αποζημιωνόμαστε, τώρα πλέον θα γίνει καθεστώς και δια νόμου !!

Αυτό που μας μένει πλεόν εάν θέλουμε να έχουμε στοιχείωδη εργασιακά δικαιώματα και μία ανθρώπινη ζώή να αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις μαζί με όλο το υπολοιπο εργατικό κίνημα για να μην περάσουν τα αντεργατικά τους σχέδια . !!!

.

  • Το  άρθρο που γράφτηκε εδώ και τρία χρόνια στην φωνή του πυροσβέστη όπως και τόσες άλλες ανακοινώσεις μέσα από τις οποίες η ΕΑΚΠ ενημέρωνε και  προοιδοποιούσε για τις επιχηρούμενες αλαγές στον χρόνο εργασίας .  www.old.eakp.gr/index.php

.

.

Και η άλλη άποψη !!!!!

Ανακοίνωση της ΔΑΚΕ - ΙΚΑ : www.dake-ika.gr/anak8.htmΔείτε όλες τις Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ε.Α.Κ.Π.