Ημερομηνία:12-10-2008
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΑΚΠ ΣΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΠΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 Ε Ν Ω Τ Ι Κ Η     Α Γ Ω Ν Ι Σ Τ Ι Κ Η     Κ Ι Ν Η Σ Η    Π Υ Ρ Ο Σ Β Ε Σ Τ Ω Ν 
                                Ε.Α.Κ.Π. 
Της Πανελλήνιας   Ομοσπονδίας   Ενώσεων Υπαλλήλων του Πυροσβεστικού Σώματος
.                                                                                                                                   .
          Τηλ. & fax : 2231032177, Κιν. 6974141197 –6974499891 , Website WWW.old.eakp.gr , Email: info@old.eakp.gr
 
ΑΘΗΝΑ   11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2008              ΠΡΟΣ : ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Υ.Π.Σ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
 
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
          ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΗΣ Ε.Υ.Π.Σ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
  
    Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι το προεδρείο της Ε.Υ.Π.Σ. Δυτικής Ελλάδας που αποτελείται από μέλη της Π.Α.Σ.Κ.Π. για μία ακόμη φορά χρησιμοποιώντας τον τίτλο της Ένωσης Δυτικής Ελλάδας με την από 9/10/2008 ανακοίνωση του επιχειρεί να κτυπήσει με προβοκατόρικο τρόπο μέσω της Ε.Α.Κ.Π. Δυτικής Ελλάδας την Ε.Α.Κ.Π. συνολικότερα ενόψει των εκλογών για το υπηρεσιακό συμβούλιο μεταθέσεων.
  Η νέα προβοκάτσια της Π.Α.Σ.Κ Π. σε βάρος της Ε.Α.Κ.Π. έχει ως εξής:
 Προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο στόχος τους ποιο αποτελεσματικά, δηλαδή η αποδυνάμωση της Ε.Α.Κ.Π. ενόψει των εκλογών τουλάχιστον στα όρια της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, αντί να εκδώσουν ανακοίνωση σαν παράταξη χρησιμοποιούν αντικαταστατικά τον τίτλο της Ένωσης, αφού δεν μπήκε ως θέμα στο Δ.Σ. και δεν αποφασίστηκε να βγει τέτοιου είδους ανακοίνωση. Σκοπός τους είναι να προσδώσουν το ανάλογο κύρος στο νέο τους συκοφαντικό κατασκεύασμα για να έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο. Για να στηρίξουν την νέα άθλια επίθεση κατά της Ε.Α.Κ.Π. λόγω έλλειψης επιχειρημάτων προσπαθούν να αξιοποιήσουν γεγονότα που έγιναν προ 20 ημερών ( κινητοποίηση αστυνομικών Κεφαλονιάς 18/9/08 ).  
 Μετά την πάροδο 3 εβδομάδων λοιπόν θεώρησαν σκόπιμο αφού έτσι τους εξυπηρετούσε, να κατηγορήσουν επιλεκτικά μόνο τα στελέχη της Ε.Α.Κ.Π. Δυτικής Ελλάδας ότι δεν συμμετείχαν στην κινητοποίηση που διοργάνωσε η Ένωση των Αστυνομικών της Κεφαλονιάς και είχαν προσκληθεί και οι πυροσβέστες όταν :
 •                   Από την τοπική κινητοποίηση των αστυνομικών της Κεφαλονιάς απείχε και η Δ.Α.Κ.Υ.Π.Σ. που εκπροσωπείται με 5 μέλη στο Δ.Σ.ενώ η Ε.Α.Κ.Π. δεν έχει εκλεγμένο μέλος, αλλά φυσικά η Δ.Α.Κ.Υ.Π.Σ. δεν καταγγέλθηκε γιατί ο στόχος τους είναι η Ε.Α.Κ.Π. που παρεμβαίνει συνεχώς και ουσιαστικά για τα προβλήματα των πυροσβεστών και ας μην έχει εκλεγμένο σύμβουλο της στο Δ.Σ.  Καταγγέλθηκε η Ε.Α.Κ.Π. γιατί γίνεται εμπόδιο στην παραπλάνηση των εργαζομένων αφού αποκαλύπτει συνεχώς την καμουφλαρισμένη με απoπροσανατολιστικές κινήσεις τακτικής ανικανότητα του προεδρείου να αγωνιστεί και να επιλύσει τα προβλήματα τους.  
 •                   Η Ε.Α.Κ.Π. Δυτικής Ελλάδας όταν της ζητήθηκε από τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης να συμμετέχει στην κινητοποίηση αυτή είχε εκφράσει με υπεύθυνο τρόπο την άποψη της ότι:
 •                     Τα προβλήματα που απασχολούν το σύνολο του κλάδου δεν αναδεικνύονται μέσα από μεμονωμένες τοπικές κινητοποιήσεις γιατί έτσι αποδυναμώνουν και εκφυλίζουν τον χαρακτήρα και την δυναμική που πρέπει να έχουν οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις .
 •                     Εάν πράγματι ήθελε το προεδρείο να αναδειχτούν τα προβλήματα του κλάδου και της περιφέρειας έπρεπε να πάρει απόφαση για ταυτόχρονη κινητοποίηση με συγκεκριμένο πλαίσιο αιτημάτων και την συμμετοχή όλων των συναδέλφων σε όλους τους Νομούς της Περιφέρειας ή στην έδρα της Ένωσης που είναι η Πάτρα. 
 •                     Δεν είναι δυνατόν αποδέκτης των αιτημάτων να είναι ο τοπικός βουλευτής και όχι η κυβέρνηση για γενικότερα προβλήματα του κλάδου όπως η έλλειψη προσωπικού, ζητήματα δηλαδή που απαιτούν κεντρικό σχεδιασμό και πολιτική βούληση για συνολική λύση με προκήρυξη διαγωνισμού για την κάλυψη του συνόλου των κενών θέσεων του Π.Σ. Ο οποίος μάλιστα ως κυβερνητικός βουλευτής αφού έχει συμβάλει στην διαμόρφωση της συγκεκριμένης πολιτικής που αφορά τις περικοπές δαπανών για τις κοινωνικές ανάγκες, να υπόσχεται ότι θα υποβάλει ερώτημα στην βουλή για την επίλυση τους!!!
 •                     Δεν πείθει το προεδρείο της Ένωσης ότι οι προθέσεις του είναι να συμβάλει μέσα από αγώνες ώστε να αναδειχτούν και να λυθούν τα προβλήματα μας όταν:
---- Τα μέλη του δεν αξιοποίησαν την παρουσία τους στο 10Ο Συνέδριο τον Ιούνιο ώστε να βάλουν θέμα για να παρθούν αποφάσεις για κινητοποιήσεις, όπως επίσης δεν στήριξαν το ψήφισμα της Ε.Α.Κ.Π. που κατατέθηκε σε αυτό και εμπεριείχε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα κινητοποιήσεων.  
---- Ο πρόεδρος της Ένωσης που είναι και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας δεν έβαλε σε κανένα Δ.Σ της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. θέμα για κινητοποιήσεις αλλά ούτε στήριξε πρόταση της Ε.Α.Κ.Π. για κινητοποιήσεις που κατατέθηκε στο Δ.Σ της Ομοσπονδίας στις 15/7/08. 
---- Το Δ.Σ. της Ένωσης που αποτελείται από 6 μέλη της Π.Α.Σ.Κ.Π. και 5 της Δ.Α.Κ.Υ.Π.Σ. παρά τα οξυμένα προβλήματα δεν πήρε καμία απόφαση για κινητοποιήσεις ούτε απηύθυνε πρόταση στην Ομοσπονδία ή στις άλλες Ενώσεις για κινητοποιήσεις. 
 •                   Για την συγκεκριμένη κινητοποίηση δεν υπήρχε απόφαση της Ένωσης και όταν ειπώθηκαν οι παραπάνω ενστάσεις από τα στελέχη της Ε.Α.Κ.Π. τότε επιχείρησαν να παρθεί απόφαση.   
 • ·                  Ο ευκαιριακός τρόπος της συμμετοχής στην κινητοποίηση αυτή αποκάλυπτε ότι πραγματική επιδίωξη δεν ήταν η προβολή των αιτημάτων και η επίλυση τους αλλά η δημιουργία αγωνιστικού προφίλ και αυτοπροβολής στην τοπική κοινωνία των τοπικών μελών του προεδρείου της Ένωσης. Αδιάψευστος μάρτυρας το σχετικό υπόμνημα της Ένωσης που παραδόθηκε στον Βουλευτή, τον Νομάρχη κ.λ.π  που αντί να φέρει τις υπογραφές του Πρόεδρου και του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης, υπογράφεται από τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο κατά παράβαση του άρθρου 15 Παρ 1 και του άρθρου 16 του καταστατικού.
   Η Ε.Α.Κ.Π. Δυτικής Ελλάδας λοιπόν δεν αρνήθηκε την συμμετοχή της σε μία αγωνιστική κινητοποίηση της Ένωσης ή του κλάδου που την επιδιώκει με κάθε τρόπο να γίνει, αντιθέτως αρνήθηκε σε αυτούς που ενώ με την στάση τους και την αδράνεια τους βάζουν εμπόδια για να μην γίνει ποτέ μία τέτοια κινητοποίηση, της ζητούσαν όμως με την παρουσία της να δώσει άλλοθι σε μία στημένη παράσταση αγωνιστικότητας που κανέναν ουσιαστικό αντίκτυπο δεν θα είχε στην επίλυση των προβλημάτων μας.
    Αυτή λοιπόν είναι η απάντηση στις συκοφαντίες που εξαπολύει το προεδρείο της Ε.Υ.Π.Σ Δυτικής Ελλάδας σε βάρος της Ε.Α.Κ.Π. για λογαριασμό της Π.Α.Σ.Κ Π. μπροστά στον υπαρκτό κίνδυνο που αντιμετωπίζει να χάσει την έδρα της στο υπηρεσιακό συμβούλιο μεταθέσεων εξ αιτίας:
Ø                  Της στάσης που κράτησε όλα αυτά τα χρόνια απέναντι σε κάθε καταστρατήγηση του κανονισμού μεταθέσεων με την αποσιώπηση των παραβιάσεων, την συγκάλυψη στις παράνομες αποφάσεις και την συμμετοχή της σε αυτές.
Ø                  Την αγαστή συνεργασία που είχε με την Δ.Α.Κ.Υ.Π.Σ. στο ρουσφετολογικό αλισβερίσι μέσω των αποφάσεων του υπηρεσιακού συμβουλίου μεταθέσεων για ψηφοθηρικές ανάγκες
Ø                  Την πλήρη κάλυψη που παρείχε στις επιλογές της Φυσικής και πολιτικής Ηγεσίας για το κτύπημα της αξιοκρατίας μέσα από τις παράνομες αποφάσεις και τις τροποποιήσεις των Π.Δ.19/2006 και 236/07, για τους παραπάνω λόγους μη έχοντας το σθένος να ζητήσουν σαν παράταξη την στήριξη των συναδέλφων χρησιμοποιούν με αυτόν τον επαίσχυντο τρόπο τον τίτλο της Ένωσης Δυτικής Ελλάδας. Για τον λόγο αυτό λοιπόν ακόμη και εάν δεν υπήρχε η παραμικρή αφορμή για να εκδώσουν την ανακοίνωση αυτή έπρεπε να την κατασκευάσουν με τον τρόπο που αυτοί ξέρουν να κάνουν πολύ καλά και αυτό έκαναν.   
  Προσπαθούν μέσα από την ανακοίνωση τους να απαξιώσουν και να μειώσουν την προσφορά της Ε.Α.Κ.Π. Δυτικής Ελλάδας χρεώνοντας της ότι αναλώνεται σε « φιλολογικές διατυπώσεις » και «κρύβεται» κάθε φορά που απαιτείτε η παρουσία της σε πραγματικούς αγώνες.
 •                     Τους βολεύει να θέλουν να διαχωρίσουν τα στελέχη της Ε.Α.Κ.Π. Δυτικής Ελλάδας από την γενικότερη δράση της Ε.Α.Κ.Π. και να αποσιωπήσουν το γεγονός ότι συμβάλουν όπως και όλα τα στελέχη της σε κάθε πρωτοβάθμιο σωματείο στην διαμόρφωση των θέσεων της για κάθε εργασιακό ζήτημα αλλά και ότι έχουν ενεργό ρόλο στο παρεμβατικό μέρος της Ε.Α.Κ.Π. και μάχονται με κάθε τρόπο για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου.
 •                     Θέλουν να αποκρύψουν ότι χάριν και της δικής τους συμβολής η Ε.Α.Κ.Π. αναδεικνύει κάθε ζήτημα που αφορά τον κλάδο, ενημερώνει εργαζόμενους και φορείς με πολύπλευρο και υπεύθυνο τρόπο ( Ιστοσελίδα, εφημερίδα, fax ) και δημιουργεί παρεμβάσεις προς κάθε κατεύθυνση ( Κυβέρνηση, Βουλή, Α.Π.Σ.. ΜΜΕ κ.λ.π )   
 •                     Ότι και με την δική τους συμβολή η Ε.Α.Κ.Π. πραγματοποίησε παραστάσεις διαμαρτυρίας επί τρία συνεχή χρόνια προς τα αρμόδια υπουργεία σε αντίθεση με τους ίδιους που ενώ ο κλάδος βουλιάζει στα προβλήματα κάνοντας τον αβανταδόρο της Κυβέρνησης συμπορευόμενοι με την Δ.Α.Κ.Υ.Π.Σ. δεν παίρνουν καμία πρωτοβουλία για αγωνιστικές κινητοποιήσεις του κλάδου αλλά προτιμούν να διαμαρτύρονται όταν τους προσκαλέσει κάποιος άλλος κλάδος(Αστυνομικοί) έξω από γραφεία βουλευτών!!! Ή να συμμετέχουν σε γενικότερου χαρακτήρα κινητοποιήσεις που δεν μπορούν να προβληθούν ουσιαστικά τα αιτήματα του κλάδου όπως στην Έκθεση Θεσ/νίκης όπου για λόγους σκοπιμότητας την παρουσία των 6 - 7 μελών της Ένωσης Δυτικής Ελλάδας την βάπτισαν «μαζική παρουσία» και το πανό που είχαν με μία μόνο λέξη γραμμένη πάνω του «ΓΙΑΤΙ; »!!! το ονόμασαν προβλήματα του κλάδου!!   
 •                     Είναι «φιλολογικές διατυπώσεις» οι θέσεις της Ε.Α.Κ.Π. για την Αναδιοργάνωση του Π.Σ., τον Ενιαίο φορέα Δασοπροστασίας και τα αιτήματα του κλάδου που τις έφερε ενώπιον της κυβέρνησης και αφού τις παρουσίασε στον Ελληνικό Λαό, πάλεψε σε συνεργασία με άλλους μαζικούς φορείς εργαζομένων για την υλοποίηση τους.
 •                     Είναι«φιλολογικές διατυπώσεις»οι δεκάδες παρεμβάσεις της που έγιναν το τελευταίο 4μηνο για την έλλειψη προσωπικού και μέσων, για την καταστρατήγηση του ωραρίου με τα στάδια επικινδυνότητας, για τις συνθήκες μετακινήσεων και διαβίωσης των πυροσβεστών στις μεγάλες πυρκαγιές, για την επικίνδυνη χρησιμοποίηση των δοκίμων πυροσβεστών, για τον έντονο αυταρχισμό σε βάρος των εργαζομένων με εξαντλητικές ποινές, για τις επιχειρούμενες τροποποιήσεις στον κανονισμό μεταθέσεων, για τις παράνομες μεταθέσεις των Αρχ/στων, για την έλλειψη καθαριότητας στις υπηρεσίες, για τις γονικές άδειες, για την υπερεργασία, τις αποζημιώσεις των εν υπηρεσία τραυματισθέντων συναδέλφων και ένα σωρό άλλες παρεμβάσεις για καθημερινά προβλήματα των εργαζομένων όπως και αυτά που αντιμετωπίζουν και οι συνάδελφοι της Δυτικής Ελλάδας και που χάριν στην παρέμβαση των στελεχών της Ε.Α.Κ.Π. ήρθαν στο προσκήνιο και αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά ( Επιφυλακές Κεφαλονιά, Λευκάδα ).  
 •                     Είναι φιλολογικού περιεχομένου η μοναδική επίσημη τεκμηριωμένη και έγκαιρη παρέμβαση της Ε.Α.Κ.Π. στην κυβέρνηση και την σχετική επιτροπή του Α.Π.Σ. με τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις της επί του σχεδίου του Προεδρικού Διατάγματος για την Υγιεινή και ασφάλεια που χάριν αυτών διορθώθηκαν κάποιες διατάξεις του όπως π.χ. η διευθέτηση του χρόνου εργασίας σε εβδομαδιαία βάση που θα λειτουργούσε σε βάρος των εργαζομένων και φυσικά χάριν της Ε.Α.Κ.Π. έμαθαν οι συνάδελφοι ότι υπάρχει το σχέδιο Π.Δ. Ενώ αντίθετα τα δύο μέλη της Π.Α.Σ.Κ. Π. στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας από την Ένωση της Δυτικής Ελλάδας δεν διαπίστωσαν τίποτε μεμπτό στο σχέδιο προεδρικού διατάγματος στο Δ.Σ. της  που έγινε στις 26/9/08 αντιθέτως το είδαν πολύ θετικό.
   Ρωτάμε το προεδρείο της Ένωσης για να δώσει απάντηση προς τους συναδέλφους της Δυτικής Ελλάδας και όχι φυσικά προς εμάς γιατί εμείς γνωρίζουμε από πρώτο χέρι μέχρι που φτάνει η «αγωνιστικότητα του» ποιες είναι οι δυναμικές παρεμβάσεις που διατείνεται ότι κάνει και πως αξιοποιεί όπως λένε κάθε δυνατότητα προς«όφελος» των υπαλλήλων.
 •               Μήπως αυτές που διατείνεται ότι κάνει στα Μ.Μ.Ε. που τα ανακηρύσσει ως μέγιστο όπλο για την επίλυση των προβλημάτων, σπέρνοντας με αυτόν τον τρόπο αυταπάτες στους συναδέλφους, καλλιεργώντας κλίμα αποστασιοποιήσεις των εργαζομένων από τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις και γενικά από τις συλλογικές διαδικασίες.
   Ας φέρουν ένα παράδειγμα που χωρίς παράλληλα να υπάρχουν και δυναμικές κινητοποιήσεις του κλάδου οι όποιες παρεμβάσεις σε Μ.Μ.Ε. έφεραν κάποιο αποτέλεσμα. Το μόνο που κατάφεραν ήταν ο εφησυχασμός στους εργαζόμενους όσο και σοβαρά προβλήματα να αντιμετωπίζουν με συνέπεια την χειμερία νάρκη που έχει μπει το συνδικαλιστικό κίνημα τα τελευταία χρόνια στον κλάδο μας.   
 •               Μήπως για αυτό τα δύο μέλη της Π.Α.Σ.Κ Π. από την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας που είναι στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και που κατά άλλα διατείνονται ότι παλεύουν για τους συναδέλφους δεν φέρνουν θέμα κινητοποιήσεων μέσα στο Δ.Σ. Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. και δεν στήριξαν την πρόταση της Ε.Α.Κ.Π. για το θέμα αυτό στις 15/7/08.
 •                 Τι έκανε για τις αλλεπάλληλες επιφυλακές και τα εξαντλητικά ωράρια που υποχρεώθηκαν οι συνάδελφοι της Δυτικής Ελλάδας σε πολλές υπηρεσίες της να δουλέψουν ακόμη και χωρίς συμβάντα με τους δείκτες επικινδυνότητας ;  Όχι φυσικά τον Σεπτέμβριο που σταμάτησαν λόγω καιρού!!!      
 •                 Θεωρούνται ασήμαντο γεγονός για το προεδρείο οι τιμωρίες των συναδέλφων στην Κεφαλονιά γιατί δεν απάντησαν στο προσωπικό τους τηλέφωνο σε υπηρεσιακή κλήση και για αυτό απαξιεί η Ένωση να ασχοληθεί παρ ότι είναι σε γνώση της και ασχολήθηκε μόνο η Ε.Α.Κ.Π. με το θέμα;   Δεν γνώριζε το προεδρείο ότι γίνονται παραβιάσεις στην περιφέρεια και έπρεπε να του το κάνουν γνωστό τα στελέχη της Ε.Α.Κ.Π. για να γίνουν κάποιες τηλεφωνικές παρεμβάσεις; Γιατί δεν καταγγέλλουν το κλίμα αυταρχισμού που έχει επιβληθεί σε κάθε πτυχή της υπηρεσιακής ζωής των συναδέλφων με την παραμικρή αφορμή;
 •               Γιατί δεν έφεραν θέμα στην Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. για τις αλλεπάλληλες καταστρατηγήσεις του ωραρίου που έγιναν το καλοκαίρι και δεν στήριξαν την πρόταση της Ε.Α.Κ.Π. στο Δ Σ. της 15/7/08 για « Αντιμετώπιση των καταστρατηγήσεων του ωραρίου» όταν μάλιστα ο ίδιος ο πρόεδρος της Ένωσης δέχτηκε απολογία για θέμα ωραρίου;
 Το γεγονός πάντως ότι ο πρόεδρος δέχτηκε απολογία και χωρίς να αμφιβάλουμε για το άδικο του χαρακτήρα της, δείχνει το κύρος που έχει η Ένωση και πόσο υπολογίζουν τις αντιδράσεις της. Όπου όμως τις υπολογίζουν όπως του προεδρείου της Δωδεκανήσου και Ρόδου δεν τολμούν την παραμικρή παραβίαση ωραρίου.  
 •               Γιατί το Δ.Σ. της Ένωσης δεν παίρνει θέση για το όργιο των ρουσφετολογικών αποφάσεων του Υπηρεσιακού συμβουλίου μεταθέσεων δεν αφορά τους εργαζόμενους της Ένωσης η κατάργηση της αξιοκρατίας; Δείχνουν τόση εμπιστοσύνη στις τροποποιήσεις που επιχειρούνται στο κανονισμό μεταθέσεων και για αυτό δεν εκδηλώνουν την ανησυχία τους παρ ότι το γνωρίζουν; 
 •               Θεωρεί μήπως αγώνα για τους εργαζόμενους το γεγονός ότι δίχως να έχει παλέψει και αναδείξει το πρόβλημα πρώτα συνδικαλιστικά ως Ένωση η μέσω της Ομοσπονδίας τους παραπέμπει κατευθείαν ως πελατεία σε δικηγορικά γραφεία ( προσληφθέντες 1994 αντί του 1989).
 •                Που είναι οι παρεμβάσεις για τα προβλήματα διαβίωσης που αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες μέσα στις υπηρεσίες και κλιμάκια της περιφέρειας από την έλλειψη καθαριότητας και υποδομών;
  Συνάδελφοι της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας η Ε.Α.Κ.Π. σας καλεί βγάλετε τα συμπεράσματα σας από την καθημερινότητα που βιώνεται και να καταδικάσετε με την ψήφο σας αυτού του είδους τον συνδικαλισμό που είναι υπεύθυνος για τις διαστάσεις που έχουν πάρει τα προβλήματα στον κλάδο μας.
                                                                      Για την Ε.Α.Κ.Π.   
.
                          Τα μέλη του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.   Καραγκούνης Δημήτρης – Μιχαήλ Μιχαήλ


Δείτε όλες τις Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ε.Α.Κ.Π.