Ημερομηνία:10-01-2010
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΑΚΠ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

 Ε Ν Ω Τ Ι Κ Η     Α Γ Ω Ν Ι Σ Τ Ι Κ Η     Κ Ι Ν Η Σ Η    Π Υ Ρ Ο Σ Β Ε Σ Τ Ω Ν 
                                                Ε.Α.Κ.Π. 
  Της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων του Πυροσβεστικού   Σώματος
   .                                                                                                                                                                              .
    Τηλ. & fax : 2231032177, Κιν. 6974141197 –6974499891, Web site WWW.old.eakp.gr , E mail: info@eakp
 
   ΑΘΗΝΑ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010     
 
      ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΛΛΑΞΙΑ & ΤΙΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ Η ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ο ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ               
                                                                                                                                                                                                            
    Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι η Ε.Α.Κ.Π. έχει απευθύνει εδώ και δύο μήνες κάλεσμα προς το προεδρείο της Ομοσπονδίας για να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο πίεσης προκειμένου να επιτευχθεί συνάντηση με την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Επίσης στις 22/12/09 μεταβίβασε προς το προεδρείο την σχετική πρόταση που έγινε προς την Ε.Α.Κ.Π. από τον ειδικό σύμβουλο του Υπουργού σαν αποτέλεσμα της παράστασης Διαμαρτυρίας που πραγματοποίησε στις 18/12/09, δηλαδή αρχικά να γίνει συνάντηση του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. με τον Διευθυντή του γραφείου του Υφυπουργού στα πλαίσια όπως επικαλέστηκε ο ειδικός σύμβουλος της αρτιότερης προετοιμασίας για την συνάντηση με τον Υπουργό.
    Η Ε.Α.Κ.Π. είχε διατυπώσει παράλληλα προς το προεδρείο την εκτίμηση της ότι η πρόταση αυτή αποτελεί παρελκυστική τακτική από πλευράς του Υπουργείου που εκ των γεγονότων πλέον επαληθεύτηκε, γιατί μέχρι και σήμερα 10/1/2010 και σύμφωνα με τις δηλώσεις του προεδρείου της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. προς την Ε.Α.Κ.Π., παρά τις υποσχέσεις που δόθηκαν από πλευράς των παραγόντων του Υπουργείου, δεν έχει καθοριστεί καμία ημερομηνία για συνάντηση με τον Υπουργό.
 Επίσης η Ε.Α.Κ.Π. είχε ζητήσει από το προεδρείο σε περίπτωση μη επίτευξης συνάντησης με τον Υπουργό να πραγματοποιηθεί αγωνιστική κινητοποίηση την Δευτέρα 11/1/2010 και είχε δεσμευτεί ότι εάν υπάρξει και αυτή την φορά παθητική στάση από την πλευρά του προεδρείου θα πραγματοποιήσει για ακόμη μία φορά με πρωτοβουλία της την παράσταση διαμαρτυρίας.
 Με δεδομένη πλέον την απαξιωτική στάση του Υπουργείου απέναντι στο αίτημα για συνάντηση, η Ε.Α.Κ.Π. στην επικοινωνία που είχε με το προεδρείο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. στις 7/1/2010 επανέλαβε την πρόταση της για πραγματοποίηση της παράστασης διαμαρτυρίας. Το προεδρείο όμως ζήτησε ένα περιθώριο 10 ημερών μήπως μέσα στο διάστημα αυτό υπάρξει ανταπόκριση από την Πολιτική Ηγεσία.
   Η Ε.Α.Κ.Π. διατυπώνοντας τις αντιρρήσεις της για την πίστωση χρόνου που δίνεται στην πολιτική ηγεσία, η οποία πλέον έχει δείξει τις προθέσεις της με την εδώ και τρείς μήνες στάση της απέναντι στα συνδικαλιστικά όργανα του κλάδου, παίρνοντας όμως υπόψη της την αγωνία που εκφράζουν ορισμένες πρωτοβάθμιες Ενώσεις για τις εξελίξεις και τις θετικές προθέσεις τους για αγωνιστικές κινητοποιήσεις, προκειμένου να επιτευχθεί μία ποιο ουσιαστική συμμετοχή από όσο δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό συναδέλφων, συμφώνησε να δοθεί η παράταση του δεκαημέρου και να μετατοπιστεί η πραγματοποίηση της ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ την Δευτέρα 18/1/2010.  
. 
    ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ     
 Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι η Ε.Α.Κ.Π. σας ζητά να είστε σε επαγρύπνηση και να ανταποκριθείτε μαζικά στο αγωνιστικό κάλεσμα είτε αυτό γίνει με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας είτε όχι και να μην επαναπαύεστε με τις καθησυχαστικές φημολογίες που σκόπιμα διαδίδουν τα φερέφωνα του κυβερνητικού συνδικαλισμού για δήθεν αλλαγή προθέσεων του Υπουργείου σχετικά με το ωράριο.
  Τίποτε μέχρι στιγμής όπως απορρέει και από τις παραπάνω εξελίξεις και την από 22/12/2009 απάντηση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη σε 4 αναφορές 6 βουλευτών ( www.old.eakp.gr/view.php ) που σημειωτέων μόλις χθες κατάφερε η ΕΑΚΠ να την έχει στην διάθεση της από τρίτους παρ ότι την είχε ζητήσει από το γραφείο του Υφυπουργού δύο φορές, δεν συνηγορούν σε αυτό.   
 Αντιθέτως όμως τόσο η μέχρι τώρα στάση και η απάντηση στις αναφορές της πολιτικής ηγεσίας όσο και η αποπροσανατολιστική τακτική για την διερεύνηση δήθεν της δυνατότητας εφαρμογής του 12ωρου από την Φυσική Ηγεσία, που ζητά εκ των υστέρων και μετά φυσικά τις αντιδράσεις την άποψη των πρωτοβάθμιων ενώσεων, αλλά παράλληλα και την άποψη ξεχωριστά των μελών και μη μελών των πρωτοβάθμιων ενώσεων, καταδεικνύουν ότι ο αρχικός σχεδιασμός είναι σε πλήρη εξέλιξη και απλά δημιουργείται άλλοθι «διαβούλευσης».
   Η απάντηση όμως του Υφυπουργού φανερώνει και τις γενικότερες προθέσεις της Πολιτικής Ηγεσίας για το πώς σκέφτεται να αντιμετωπίσει την έλλειψη προσωπικού « σήμερα η στελέχωση των Π.Υ. με το αναγκαίο για την επίτευξη της αποστολής τους πυροσβεστικό προσωπικό αντιμετωπίζεται μέσα από τις δυνατότητες που παρέχει η ελλειμματική δύναμη του Σώματος και στο πλαίσιο αυτό καταβάλλεται προσπάθεια για την ορθολογική κατανομή της εν λόγω δύναμης». Δηλαδή σωρηδόν μεταθέσεις και μετακινήσεις.
 Αυτό ακριβώς που κατήγγειλε η ΕΑΚΠ επανειλημμένα εδώ και δύο χρόνια ότι μέσα από τα κενά των διατάξεων του κανονισμού μεταθέσεων που υπάρχουν σκόπιμα και τις νέες τροποποιήσεις που πρότειναν υπηρεσιακοί και συνδικαλιστικοί παράγοντες ( www.old.eakp.gr/view.php ) άνοιγαν τον δρόμο για την ανεξέλεγκτη χρήση των μεταθέσεων και μετακινήσεων για την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων χωρίς προσλήψεις. Για τον λόγο αυτό προχωρούν άλλωστε στην τροποποίηση του Εσωτερικού Κανονισμού, όχι για να τον κάνουν ποιο δημοκρατικό όπως είναι η απαίτηση δεκαετιών, αλλά ποιο αυταρχικό και αντιδραστικό ώστε να μην τολμά να σηκώσει κεφάλι ο κάθε πυροσβέστης που θα βιώνει την αδικία σε βάρος του και που φυσικά αποτελεί την συμπληρωματική συνέχεια της ψήφισης του αντιδραστικού και αναχρονιστικού νόμου 3511/06 της προηγούμενης κυβέρνησης.    
 Είμαστε λοιπόν συνάδελφοι αντιμέτωποι με μία ολομέτωπη και καλά οργανωμένη από καιρό επίθεση σε ότι εργασιακό δικαίωμα μας απέμεινε. Η αλλαγή της στάσης και των αντεργατικών σχεδιασμών της πολιτικής ηγεσίας θα έρθει μόνο μέσα από τον ΕΝΩΤΙΚΟ- ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ & ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ των εργαζομένων που θα εκδηλώσουν με την μαζική και δυναμική παρουσία τους έξω από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τις προθέσεις τους για το τι ωράριο θέλουν και κάτω από ποιες εργασιακές συνθήκες θα εργάζονται και δεν θα έρθει μέσα από την ψευδεπίγραφη και παραπλανητική δήθεν καταγραφή της βούλησης των πυροσβεστών που επιχειρείτε από τους συμβιβασμένους εκπροσώπους του κυβερνητικού συνδικαλισμού.
.
 ΜΕ ΛΑΣΠΗ &  ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΕΠΗ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π.     
  Η Ε.Α.Κ.Π το τελευταίο διάστημα και κυρίως μετά από την αποφασιστική προσπάθεια της να καταγγείλει την απαξιωτική στάση της πολιτικής Ηγεσίας απέναντι στα συνδικαλιστικά όργανα και να φέρει στο προσκήνιο την αντεργατική μεθόδευση για την ανατροπή του χρόνου εργασίας μέσω της πιλοτικής εφαρμογής του 12ωρου και σαν συνέπεια των δυναμικών παρεμβάσεων που ανέπτυξε, βρίσκεται αντιμέτωπη μ΄ έναν καθοδηγούμενο, συντονισμένο πόλεμο λάσπης και με προβοκατόρικες ενέργειες από διαθέσιμους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους.   
  •                  12/12/09: Η καταγγελία της ΕΑΚΠ σε περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό με αφορμή την επίσκεψη στην Λαμία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη για την απαξιωτική στάση που κράτησε απέναντι στα συνδικαλιστικά όργανα και κυρίως στην Τοπική Ένωση, αφού δεν ανταποκρίθηκε σε σχετικό αίτημα της για συνάντηση, αλλά αντιθέτως καλλιεργήθηκε μέσω των ΜΜΕ ένα ψευδεπίγραφο κλίμα διαλόγου με τους εργαζόμενους των Σ.Α., αντιμετωπίστηκε μ’ ένα κατά παραγγελία προβοκατόρικο Δελτίο Τύπου της Ένωσης Συμβασιούχων Πυροσβεστών Στερεάς Ελλάδας που προσπάθησε να καλύψει την στάση του Υπουργού και να ρίξει ευθύνες στην Τοπική Ένωση. Το οποίο όμως Δελτίο Τύπου μετά της αποκαλυπτικές καταγγελίες της ΕΑΚΠ και τις παρεμβάσεις συνδικαλιστικών εκπροσώπων σε δελτίο ειδήσεων αυτοαναιρέθηκε από τον ίδιο τον Πρόεδρο των συμβασιούχων και αποκαλύφθηκε ο πραγματικός στόχος του Δελτίου Τύπου.  
  •                  16/12/09: Δύο μέρες πριν την Παράσταση Διαμαρτυρίας της Ε.Α.Κ.Π. και προκειμένου να υπονομευτεί η συμμετοχή των συναδέλφων σε αυτήν κυρίως της Αττικής εκδίδονται:
1ον  Ανακοίνωση καταγγελία σε βάρος της Ε.Α.Κ.Π από την Ε.Π.Α.Π.Α., για την κριτική που της ασκεί η Ε.Α.Κ.Π. για την παθητική και μεσοβέζικη στάση που κρατά απέναντι στην πιλοτική εφαρμογή του 12ωρου και την συμμετοχή της στην επιτροπή του Α.Π.Σ. για το 12ωρο, που από μόνο του αυτό το γεγονός έδινε συνδικαλιστικό άλλοθι να προχωρήσει η πολιτική ηγεσία στους αντεργατικούς σχεδιασμούς της.
 Η Ε.Α.Κ.Π. πέραν από την κατά καιρούς τεκμηριωμένη κριτική που έχει ασκήσει για τον ρόλο και την δράση της ΕΠΑΠΑ, επαληθεύτηκε πλήρως μέσα από όσα είχε καταγγείλει στο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της 28/8/09 (www.old.eakp.gr/view.php) με αφορμή τις μεγάλες πυρκαγιές της Αττικής, ότι η προκλητική και προνομιακή προβολή των εκπροσώπων της ΕΠΑΠΑ κυρίως εκείνο το διάστημα από το σύνολο των ΜΜΕ αποτελεί προάγγελο για τον ρόλο που θα κληθεί να παίξει μετά την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού ως εφεδρεία του κυβερνητικού συνδικαλισμού.   Για το σύνολο της ανακοίνωσης της ΕΠΑΠΑ  και την γενικότερη στάση της θα εκδοθεί αναλυτική ανακοίνωση.           
   2ον Ανακοίνωση της Ε.Α.Π.Σ. ότι θα χορηγηθεί η Τρίτη δόση του Δασικού Επιδόματος μέχρι τέλους του έτους.
 Η ανακοίνωση αυτή δύο μέρες πριν την παράσταση διαμαρτυρίας πέραν της τετριμμένης λαϊκίστικης τακτικής που εφαρμόζει η ΕΑΠΣ όταν αντιλαμβάνεται ότι έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες χορήγησης κάποιας δόσης του δασικού επιδόματος, να το παρουσιάζει σαν αποτέλεσμα των προσπαθειών της, κυρίως αυτή την φορά είχε ως κύριο στόχο, τον κατευνασμό της αγανάκτησης των πυροσβεστών και την δημιουργία ελπιδοφόρου και θετικού κλίματος, με την προσδοκία την μη συμμετοχή τους στην παράσταση διαμαρτυρίας.
 Το επίδομα δόθηκε τελικά στις αρχές του νέου έτους όπως είχε διαβεβαιώσει ο Γ. Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στην συνάντηση με το ΔΣ. Της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. Και για την ιστορία εάν κάποιος έκανε ενέργειες και φυσικά όχι μόνο για το θέμα αυτό, με παρέμβαση στην Πολιτική Ηγεσία  και ήρθε το θέμα στην βουλή ως αποτέλεσμα αυτής της παρέμβασης αυτός ήταν η Ε.Α.Κ.Π .     
  •                      22/12/09: Εκδίδεται ανακοίνωση του προεδρείου της Ε.Υ.Π.Σ. Δυτικής Ελλάδας (Της Ένωσης που το προεδρείο της αποτελεί τον βασικό πυρήνα της ΠΑΣΚ Π. και με το δικό του αβαντάρισμα πέρναγε και η προηγούμενη κυβέρνηση την αντιλαϊκή πολιτική της στον κλάδο μας και φυσικά θα συνεχίσει να κάνει με περισσότερο ζήλο και τώρα) μέσω της οποίας εκτός του γεγονότος ότι:
Ø                  Υποκαθιστά το προεδρείο της Ομοσπονδίας και ανακοινώνει  το ανύπαρκτό αποτέλεσμα του Διευρυμένου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας με τα προεδρεία των Ενώσεων που έγινε στις 18/12/09.
 Σημειωτέων ότι το προεδρείο της Ομοσπονδίας 23 μέρες μετά το διευρυμένο Δ.Σ.  δεν έχει ανακοινώσει κανένα αποτέλεσμα, γιατί απλούστατα όπως είχε καταγγείλει η ΕΑΚΠ και δικαιώθηκε εκ του αποτελέσματος, στόχος του προεδρείου της Ομοσπονδίας δεν ήταν να βγάλει κάποια απόφαση, αλλά να παρουσιάσει απέναντι στις καταγγελίες της ΕΑΚΠ για την αδράνεια που έδειχνε στο θέμα του 12ωρου άλλοθι κινητικότητας. Και φυσικά δεν πάρθηκε απόφαση γιατί όταν έβαλε η ΕΑΚΠ την πρόταση της για το ωράριο και το τρόπο αντίδρασης για ασφαλιστικά μέτρα και παράσταση διαμαρτυρίας, ένα ένα τα προεδρεία αποχωρούσαν από την αίθουσα χωρίς φυσικά να γίνει καμία ψηφοφορία.     
Ø                  Αποτελεί μνημείου λαϊκισμού η θέση της Ένωσης σχετικά με το ωράριο, αφού είναι με όλα και με όλους και τίποτε ξεκάθαρο. Το αποκορύφωμα της «συνεπούς» και «ξεκάθαρης» θέση της είναι το: «Διαφωνούμε με το 12ωρο, πέραν της πιλοτικής του εφαρμογής»!!! Με λίγα λόγια δηλαδή αφού αφήνουν την πολιτική ηγεσία να μεθοδεύσει αυτό που θέλει και όπως το θέλει για το ωράριο και δεν έχει πρόθεση να βάλει ως Ένωση εμπόδια στην εφαρμογή ενός παράνομου και αντισυνταγματικού πιλοτικού 12ωρου. Αφού αναλαμβάνουν να πάρουν μέρος στην μέθοδο παραπλάνησης των εργαζομένων που λέγεται «διαβούλευση» και ανακοινώνουν με βαρύγδουπο τρόπο ότι θα καταγράψουν επώνυμα με καταστάσεις ανά υπηρεσία τους υπαλλήλους εάν επιθυμούν το 12ωρο!!  Όταν θα περάσει η κυβέρνηση αυτό που θέλει τελικά, αυτοί θα κάνουν τον Αλέκο και θα έχουν να λένε ως άλλοθι ότι εμείς είχαμε πει όχι στο 12ωρο!!!!     
Ø                  Παραπλανά τους συναδέλφους ότι εξαντλεί τα περιθώρια διαλόγου αλλά δεν λέει με ποιόν γίνεται ο διάλογος, αφού η πολιτική ηγεσία αποφεύγει συστηματικά εδώ και τρείς μήνες να κάνει απευθείας διάλογο με τα συνδικαλιστικά όργανα.  
Τολμά να κάνει συκοφαντική επίθεση στην ΕΑΚΠ χρεώνοντας της ότι:
Ø                  Παραπληροφορεί και διαστρεβλώνει η ΕΑΚΠ : Το κάνει άραγε αυτό η ΕΑΚΠ που δικαιώθηκε πλήρως για το γεγονός ότι τα δύο προηγούμενα χρόνια κατήγγειλε συνεχώς και σε όλους του τόνους πως μεθοδεύεται η εφαρμογή του 12ωρου και μάλιστα και με τις δικές τους πλάτες;
   Τολμά να πει το προεδρείο της Ε.Υ.Π.Σ. Δυτικής Ελλάδας στα μέλη της Ένωσης του ποιοί βοηθάγανε και βοηθάνε εδώ και δύο χρόνια στους σχεδιασμούς της προηγούμενης και της τωρινής κυβέρνησης για την αλλαγή στο ωράριο, επαναλαμβάνοντας συνεχώς δημοσίως και επισήμως ότι το «24ωρο διέλυσε το Π.Σ. και πρέπει να καταργηθεί » ή ότι « το 24ωρο πρέπει να καταργηθεί γιατί δεν θέλουμε άλλες καμένες Ηλείες» όπως ειπώθηκε στην πρόσφατη συνάντηση με τον νέο Αρχηγό, χρεώνοντας έτσι με αυτόν τον ακραίο άδικο και μακάβριο τρόπο την καταστροφή της Ηλείας στο ωράριο των πυροσβεστών;  Μήπως διαφωνούν με την θέση αυτή;  Αν διαφωνούν γιατί δεν την καταγγέλλουν;   
 Τολμούν να πουν γιατί δεν έλεγαν τα στελέχη τους που τώρα λένε αυτά για το 24ωρο την ίδια άποψη όταν πριν τρία χρόνια επιχειρούσε η τότε φυσική ηγεσία με θεμιτά και αθέμιτα μέσα την εφαρμογή του 24ωρου στο σύνολο των υπηρεσιών της χώρας;   
Ø                  Καταγγέλλουν ότι δημιουργεί η ΕΑΚΠ με αυτά που γράφει ανασφάλεια στους συναδέλφους. Η ΕΑΚΠ δημιουργεί λοιπόν ανασφάλεια που φέρνει στο προσκήνιο κάθε εργασιακό ζήτημα και παλεύει για την επίλυση του, η ΕΑΚΠ που δυστυχώς πάντα επαληθεύεται για ότι καταγγέλλει πως θα προκύψει. Η ΕΑΚΠ λοιπόν δημιουργεί ανασφάλεια ή η εκάστοτε αντεργατική πολιτική και αυτοί οι ίδιοι με την μεσοβέζικη στάση τους σε κάθε εργασιακό ζήτημα όπως και τώρα με το ωράριο και δεν τους έχουν πλέον καμία εμπιστοσύνη τα μέλη τους. Ας ρωτήσουν τα ίδια τους τα μέλη τι σημαίνει ανασφάλεια, κάτι θα έχουν να τους πουν για την παθητική τους στάση που κρατάνε απέναντι στα προβλήματα τους, όταν τους αφήνουν απροστάτευτους σε κάθε αυθαιρεσία και σε κάθε καταστρατήγηση σε βάρος των δικαιωμάτων τους όπως πολλές φορές τους έχουν καταγγελθεί.    
Ø                  Καταγγέλλουν ξεδιάντροπα την ΕΑΚΠ ότι αρνήθηκε κάθε είδους διαλόγο !! Τότε ποίος είναι αυτός που επιδιώκει εδώ και τρεις μήνες διάλογο πάση θυσία με την κυβέρνηση και τον διεκδικεί ακόμη και με παράσταση διαμαρτυρίας; Ποιος είναι αυτός που καταθέτει στην πολιτική και φυσική ηγεσία 20σελιδα με τεκμηριωμένες προτάσεις για όλα τα ζητήματα του κλάδου προκειμένου να αποτελέσουν πλαίσιο διαλόγου; Πάντως είναι σίγουρο ότι δεν είναι το προεδρείο της Ε.Υ.Π.Σ. Δυτικής Ελλάδας αλλά η Ε.Α..Κ.Π.
Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι η ΕΑΚΠ σας καλεί να κλείσετε τα αυτιά σας στις συκοφαντίες και τις παραπλανητικές διαβεβαιώσεις, να βάλετε στην άκρη αυτού του είδους τους συνδικαλιστές, να πάρετε πρωτοβουλίες για την ενδυνάμωση του αγωνιστικού συνδικαλισμού γιατί δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για άλλη ανοχή και χάσιμο χρόνου.
 ΚΑΛΕΙ την Ομοσπονδία και τις πρωτοβάθμιες Ενώσεις έστω και την ύστατη ώρα να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και χωρίς χρονοτριβή να πάρουν απόφαση για Αγωνιστική Κινητοποίηση την ΔΕΥΤΕΡΑ 18/1/2010 στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. 
 
                                             ΕΝΩΤΙΚΗ   ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ    
.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ:www.old.eakp.gr/pdf/anastoli.doc


Δείτε όλες τις Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ε.Α.Κ.Π.