Ημερομηνία:12-05-2010
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ Δ.Σ.

    ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ Ε.Α.Κ.Π.
Της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Ηπείρου
.                                                                                                                       . 
 Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 18 Ιωάννινα τηλ –.6978520351 Web site WWW.old.eakp.gr, Email:info@old.eakp.gr
 
Ιωάννινα 12 ΜΑΪΟΥ 2010 
 
                ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
 
Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι
Η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών Ηπείρου καταγγέλλει τη συνδικαλιστική παράταξη της Π.Α.Σ.Κ.Π. η οποία κατέχει τη θέση του προέδρου στο Δ.Σ. της Ένωσης, για την αδικαιολόγητη κωλυσιεργία που επέδειξε σε ότι αφορά τον ορισμό της ήδη αναβληθείσας από τη Δευτέρα 10/5 τακτικής συνεδρίασης του Δ.Σ. του μηνός Μαΐου, για την Παρασκευή 14/5, ενημερώνοντας τα μέλη της Ε.Α.Κ.Π. μόλις 1,5 ημέρα πριν, γεγονός που δεν συνάδει με τη συνδικαλιστική δεοντολογία που επιβάλλεται να διέπει τους υπεύθυνους συνδικαλιστικούς φορείς, ώστε να επιτευχθεί η σωστή και προβλεπόμενη λειτουργία των οργάνων του Σωματείου.
Οι αδικαιολόγητες ενέργειες της Π.Α.Σ.Κ.Π. συμβάλλουν στην περεταίρω διόγκωση των προβλημάτων στις εργασιακές μας σχέσεις και στον εκφυλισμό των διεργασιών του πρωτοβάθμιου συνδικαλιστικού μας οργάνου, σε μια περίοδο που τα συνδικαλιστικά όργανα του κλάδου καλούνται να αντιμετωπίσουν κρίσιμα εργασιακά προβλήματα που περιμένουν άμεσα επίλυση, εν όψει και της αντιπυρικής περιόδου που ήδη διανύουμε.
Η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών Ηπείρου καλεί τους εκλεγμένους αντιπροσώπους του Δ.Σ. να αναλάβουν τις ευθύνες που απορρέουν από το καταστατικό της Ένωσης, κάνοντας το καθήκον τους απέναντι στους συναδέλφους που τους στήριξαν με την ψήφο τους.
Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι
Η παράταξή μας θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις τις, ώστε να αποκρούσει όποια απόπειρα γίνεται με στόχο την απαξίωση συνδικαλιστικών οργάνων και θεσμών, σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για τους πυροσβέστες και όλους τους εργαζόμενους της χώρας.
 
  
 
Για την Ε.Α.Κ.Π.
Τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Η.
Βλάχος Δημήτριος   Ράπτης Ιωάννης
 


Δείτε όλες τις Ανακοινώσεις Αγωνιστικών Παρατάξεων και Ενώσεων σε Αγωνιστική Κατέυθυνση