Ημερομηνία:26-05-2010
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΑΚΠ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 29ης & 30ης ΜΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΠΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΝΩΤΙΚΗ   ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ   ΚΙΝΗΣΗ   ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ
                        Της Ε.Υ.Π.Σ.
               ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Τηλ:6932473532, fax:2331064460, e-mail:info@eakp.gr, Website:www.eakp.gr
 
25Μαΐου2010                                     Αριθμ. 45
                                             Προς
                                              Όλους τους συναδέλφους
Συναδέλφισσες-συνάδελφοι
Οι εκλογές της Ένωσής μας που είχαν προγραμματιστεί για τις 22 και 23 Μαΐου και αναβλήθηκαν, θα διεξαχθούν κανονικά το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται, 29 και 30 Μαΐου.
 
Συναδέλφισσες-συνάδελφοι
Μην επιλέγετε την αποχή, με αυτόν τον τρόπο δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.
Επιλέξτε το ενωτικό αγωνιστικό ψηφοδέλτιο της Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης Πυροσβεστών και δώστε ένα ισχυρό ράπισμα σε αυτούς που:
  •                  Δεν είναι ικανοί ούτε τις εκλογές του σωματείου να διεκπεραιώσουν στην συγκεκριμένη ημερομηνία και τις μεταθέτουν για μια εβδομάδα αργότερα. Τα περί βομβιστικής ενέργειας στα δικαστήρια μόνο σαν μια αστεία πρόφαση ακούγεται. Μπορούν να μας εξηγήσουν γιατί δεν ήταν αρκετές είκοσι μέρες πριν τις εκλογές για να οριστεί δικαστικός αντιπρόσωπος, ενώ έφτασε μόνο μια μέρα μετά την προκαθορισμένη ημερομηνία, η Τρίτη 25 Μαΐου.
  •                  Στην παράταξη της Δ.Α.Κ.Υ.Π.Σ. που προσπαθώντας να ψαρέψει σε θολά νερά άλλαξε το όνομά της σε Ανεξάρτητοι πυροσβέστες-Ενιαίο φτάνοντας στα όρια του γελοίου και προκαλώντας γέλια για την ανεξαρτησία τους, ακόμα και σε συναδέλφους των τελευταίων σειρών, αφού είναι γνωστό σε όλους ότι έχει στηρίξει το Προεδρείο της Ομοσπονδίας μας το οποίο είναι συνώνυμο της απραξίας, της αδράνειας και του εργοδοτικού συνδικαλισμού.
  •                  Στην παράταξη της Π.Α.Σ.Κ. που και αυτή εν μέρει προσπαθεί να κάνει το ίδιο και βαφτίζεται για ψηφοθηρικούς λόγους Ανανεωτική Κίνηση Πυροσβεστών, ενώ ταυτόχρονα και καθώς δεν έχει την οποιαδήποτε θέση για τα προβλήματα του κλάδου μας, το μόνο που της απομένει να κάνει είναι: είτε να προσπαθεί να δικαιολογεί τις επιλογές της κυβέρνησης(συνεχής μείωση μισθών και συντάξεων, συνεχής αύξηση ορίων ηλικίας, κατάργηση της κοινωνικής ασφάλισης και ένα σωρό άλλα) είτε να έχει αναλάβει αυτή τώρα με την σειρά της μετά τον Οκτώβριο του 2009, τον ρόλο των παπαγάλου(από 15 Μαΐου το 24ωρο, από 1 Ιουνίου το 24ωρο, τόσα το δασών, τότε και τόσα το εκλογικό, κ.ο.κ, .)
 
 
                       ΕΝΩΤΙΚΗ        ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ       ΚΙΝΗΣΗ         ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ
ΚΑΤΕΒΆΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ :  www.old.eakp.gr/pdf/teliki.doc


Δείτε όλες τις Ανακοινώσεις Αγωνιστικών Παρατάξεων και Ενώσεων σε Αγωνιστική Κατέυθυνση