Ημερομηνία:17-10-2006
ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΥΠΣ ΔΩΔΕΚ/ΣΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟΣΧ

ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΝΗΣΟΥ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ 506/1999 ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ Μέλος της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.ΕΔΡΑ ΡΟΔΟΣΔιεύθυνση: Εθ. Δωδεκανησίων 44 Τηλ: 22410-23334 / 23333

Τηλ Προέδρου 6973357822                                                                                     ΠΡΟΣ: 1) Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ
Τηλ Γεν. Γραμματέα 6977509943                                                                                         2) Ενώσεις Υ.Π.Σ
                                                                                                                                                    3) Όλους τους Συναδέλφους (πιν. Ανακοιν/ων)
Αρίθμ. Πρωτ.
Ρόδος 12 / Οκτωβρίου / 2006

                                                                                               ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


 

Αγαπητοί Συνάδελφοι.
Μετά την εσκεμμένη ενέργεια αποσιώπησης από το προεδρείο της Ομοσπονδίας και της Ε.Α.Π.Σ της ύπαρξης του συγκεκριμένου Νομοσχεδίου που κατατέθηκε στη Βουλή για ψήφιση και της απουσίας κάθε αντίδρασης για να περάσει το Νομοσχέδιο – έκτρωμα που μας πάει 40 χρόνια πίσω εντάσσοντάς μας πλέον κανονικά στα Σώματα Ασφάλειας αφαιρώντας μας την ιδιότητα του Πολιτικού Δημόσιου Υπάλληλου για να μας αφαιρέσει τις όποιες δυνατότητες ελευθεριών έχουμε και τις οποίες κατακτήσαμε μέσα από αγώνες, καλούμε:


1.- Την Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ να καλέσει συνδιάσκεψη των ενώσεων και ένστολη διαμαρτυρία μπροστά στη Βουλή άμεσα πριν είναι αργά γιατί στις   24 – 10 – 2006 το Νομοσχέδιο εισάγεται προς ψήφιση.


2.- Τις Ενώσεις των Υπαλλήλων του Π.Σ, τις συνδικαλιστικές παρατάξεις, τις συνδικαλιστικές ενώσεις των εποχικών Υπαλλήλων, τους Συναδέλφους να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να κάνουμε γνωστό στην Ελληνική κοινωνία αυτό που συμβαίνει και να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας με αυτό το Νομοσχέδιο – έκτρωμα που μας στρατιωτικοποιεί και μας φέρνει στην εποχή του 1968.


Συνάδελφοι σας καλούμε να ενώσουμε τις φωνές μας και τις δυνάμεις μας να μην περάσει αυτό το Νομοσχέδιο και αν η Ομοσπονδία αδιαφορήσει ας συντονίσουμε έναν αγώνα μέσα από τις Ενώσεις και τις παρατάξεις που απαρτίζουν την Ομοσπονδία καλώντας τους Συναδέλφους σε αγώνα.
Συνάδελφοι δεν είναι ώρα για κομματική ή παραταξιακή στάση, ας παραμερίσουμε τις όποιες διαφορές που υπάρχουν γιατί εδώ πρόκειται για το μέλλον του Πυροσβεστικού Σώματος.

                                                                                         Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

                                                                                          Για το Διοικητικό Συμβούλιο 


                                                       Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 


                                                               Καλτσίδης Γεώργιος                                          Τσάκωνας Χρήστος
Δείτε όλες τις Ανακοινώσεις Αγωνιστικών Παρατάξεων και Ενώσεων σε Αγωνιστική Κατέυθυνση