Ημερομηνία:16-04-2008
ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΑΚΠ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΈΡΗΣΗ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Υ.Π.Σ. ΚΕΤΝΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΕΝΩΤΙΚΗ  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΚΙΝΗΣΗ  ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ 
                                 Ε.Υ.Π.Σ. 
               ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  
.
 
Θεσσαλονίκη, 13 Απριλίου 2008                                                                       Αριθμ. 13
 
 Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
 Σύμφωνα με το Καταστατικό του Σωματείου μας, θα έπρεπε μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους να πραγματοποιηθεί η τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, στην οποία θα τεθεί στην κρίση των μελών ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός του Δ.Σ. και θα εκλέξει την Εφορευτική Επιτροπή η οποία θα διενεργήσει τις εκλογές για την ανάδειξη νέων μελών στο Δ.Σ. του Σωματείου, στην Εξελεγκτική Επιτροπή, καθώς και των αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία(άρθρο 10, παρ. 3 και 6).
Ενώ λοιπόν θα έπρεπε ήδη να έχουν δρομολογηθεί οι προβλεπόμενες από το καταστατικό διαδικασίες και ενώ βρισκόμαστε στα μέσα Απριλίου, δεν έχει καν συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο που θα ορίσει την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης.
  Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
  Βλέπουμε λοιπόν ποια είναι η κατάσταση στην οποία έχουν φέρει το Σωματείο:πλήρης απραξία και διάλυση. Οι ευθύνες βαραίνουν και τις δύο παρατάξεις: τόσο την παράταξη της πλειοψηφίας, την Δ.Α.Κ.Υ.Π.Σ.(έξι μέλη στο Δ.Σ.), όσο και την παράταξη την μειοψηφίας την Π.Α.Σ.Κ.(πέντε μέλη στο Δ.Σ.), η οποία με αίτηση τριών μελών της θα μπορούσε να προκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου(άρθρο 13, παρ. 1).
  Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
  Αναρωτιόμαστε αν πίσω από όλη αυτή την απαράδεκτη κατάσταση κρύβεται κάποια σκοπιμότητα ή αν πρόκειται απλώς για ανικανότητα.
Σε κάθε περίπτωση πάντως τονίζουμε ότι αν νομίζουν ότι θα διοικούν το Σωματείο χωρίς Εκλογές, απατώνται.
  Καλούμε λοιπόν άμεσα το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου να αναλάβει τις ευθύνες που προκύπτουν από το Καταστατικό και να προχωρήσει άμεσα στην προκήρυξη της Γενικής Συνέλευσης με σκοπό την διενέργεια εκλογών, λαμβάνοντας υπόψη ότι το Συνέδριο της Ομοσπονδίας θα γίνει τέλη Μαίου. Διαφορετικά και για οποιαδήποτε παρενέργεια προκύψει από την αδράνεια αυτή το σύνολο του Διοικητικού Συμβουλίου θα φέρει ακέραια την ευθύνη.
 
 
 
      Για την Ε.Α.Κ.Π.. Κεντρικής Μακεδονίας
Πυροσβέστης Βαλάσης Αθανάσιος, Τηλ.:6973554131
Πυροσβέστης Μανωλάκης Γεώργιος, Τηλ.:6972621800
Αρχιπυροσβέστης Μελιόπουλος Γεώργιος, Τηλ.:6932473532
Πυροσβέστης Μοσχόπουλος Γεώργιος, Τηλ.:6946297281


Δείτε όλες τις Ανακοινώσεις Αγωνιστικών Παρατάξεων και Ενώσεων σε Αγωνιστική Κατέυθυνση