Ημερομηνία:21-05-2008
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΑΚΠ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Ε Ν Ω Τ Ι Κ Η   Α Γ Ω Ν Ι Σ Τ Ι Κ Η    Κ Ι Ν Η Σ Η    Π Υ Ρ Ο Σ Β Ε Σ Τ Ω Ν
                                                 Ε.Α.Κ.Π
 Της Ένωσης Υπαλλήλων Πυρ/κου Σώματος Περ/ρειας Δυτικής Ελλάδας
 
                       Κιν..6973827971- 6973552943-6973353064   Ε mail: info@old.eakp.gr
 
   ΠΑΤΡΑ 22 ΜΑΪΟΥ 2008       
     
                                                    ΠΡΟΣ: Τα Μέλη της Ε.Υ.Π.Σ Περ/ρειας Δυτικής Ελλάδας
 
                                                       ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  
 
   Συνάδελφοι όπως ήδη γνωρίζετε η Ε.Α.Κ.Π για πρώτη φορά στην Περ/ρεια Δυτικής Ελλάδας πήρε μέρος στις εκλογές της 17ης και 18ης Μαΐου 2008 με το ενωτικό αγωνιστικό ψηφοδέλτιο της.
Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η Ε.Α.Κ.Π πρόκειται να συμμετέχει με ψηφοδέλτιο στην Περ/ρεια Δυτικής Ελλάδας η λασπολογία, οι ύβρεις και οι προβοκατόρικες τακτικές έδιναν και έπαιρναν εναντίον της.
   Μετά από όλα αυτά και παρ’ ότι ο δρόμος μας ήταν γεμάτος «αγκάθια» και έχοντας υπόψη την συστηματική δουλειά που έχει γίνει χρόνια τώρα από τους εκπροσώπους του κυβερνητικού συνδικαλισμού με στόχο τον εγκλωβισμό των συναδέλφων σε παραπλανητικά κομματικού χαρακτήρα διλλήματα, θεωρούμε επιτυχία τον αριθμό ψήφων που πήραμε ( 36 ) και ότι εκλέχθηκε αντιπρόσωπος μας στην Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.
   Σ’ αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους με την ψήφο τους μας τίμησαν, μας πίστεψαν και μας εμπιστεύθηκαν.
   Ευχαριστούμε όσους συμβάλουν να προαχθεί ο ασυμβίβαστος, ακηδεμόνευτος, αγωνιστικός  συνδικαλισμός.
   Εμμένουμε στις δυναμικές και αταλάντευτες θέσεις της Ε.Α.Κ.Π, υποσχόμενοι ότι δεν θα προδώσουμε όσους μας εμπιστεύονται-στηρίζουν. Οι αγώνες για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας και την ικανοποίηση των αιτημάτων μας συνεχίζονται από κάθε πόστο.
   Θα παρακολουθούμε στενά τα γεγονότα ενημερώνοντας σας και παρεμβαίνοντας με κάθε τρόπο άμεσα και δυναμικά σε κάθε αντεργατική πολιτική σε κάθε προσπάθεια συμβιβασμού.
   Συνάδελφοι αν δεν θέλουμε το «χρώμα» που θα επικρατήσει στο μέλλον να είναι το Μαύρο, συσπειρωθείτε με την Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών.
   ΟΧΙ στην δέσμευση της ελευθέριας μας, στις διεκδικήσεις που μένουν μόνο στα χαρτιά και στην συμπόρευση συνδικαλιστικού κινήματος και πολιτικής εξουσίας..
                
              
    Τώρα Υπάρχει Φωνή Στην Δυτική Ελλάδα!!!
 
 
 
       Ε Ν Ω Τ Ι Κ Η    Α Γ Ω Ν Ι Σ Τ Ι Κ Η      Κ Ι Ν Η Σ Η     Π Υ Ρ Ο Σ Β Ε Σ Τ Ω Ν
 
 


Δείτε όλες τις Ανακοινώσεις Αγωνιστικών Παρατάξεων και Ενώσεων σε Αγωνιστική Κατέυθυνση