Ημερομηνία:24-01-2010
ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΑΚΠ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ 29ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Ε Ν Ω Τ Ι Κ Η   Α Γ Ω Ν Ι Σ Τ Ι Κ Η   Κ Ι Ν Η Σ Η   Π Υ Ρ Ο Σ Β Ε Σ Τ Ω Ν
                                                         Ε.Α.Κ.Π
      Της Ένωσης Υπαλλήλων Πυρ/κου Σώματος Περ/ρειας Δυτικής Ελλάδας
 
Kιν..6976860551(42533) - 6973353676 (40936)- 6973353064 (40769)- 6973552943 (41219) E mail: info@old.eakp.gr
.
 
ΠΑΤΡΑ  24 Ιανουαρίου  2010                
                                                                    ΠΡΟΣ: ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΥΠΣ ΠΕΡ/ΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ
.
                                                                    ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Υ.Π.Σ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 
 
                           ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ
 
Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι λόγω της άδικης και συνεχόμενης επίθεσης που δέχεται ο κλάδος μας από τις αντεργατικές οδηγίες της Ε.Ε σε καίρια θέματα όπως το ωράριο, συνταξιοδοτικό -ασφαλιστικό, έλλειψη προσωπικού, κανονισμός μεταθέσεων, παράνομες επιφυλακές, υγιεινή και ασφάλεια κ.λ.π και προκειμένου να ασκηθεί πίεση  στην πολιτική και φυσική ηγεσία για την επίλυση τους, αποφασίστηκε από το Δ.Σ της ΠΟΕΥΠΣ Πανελλαδική κινητοποίηση στις 29/01/2010 και ώρα 12:00 στο Υπουργείο προστασίας του πολίτη.
 
Για το λόγο αυτό καλούμε το Δ.Σ της ΕΥΠΣ Περ/ρειας δυτικής Ελλάδας να εκδώσει μια ποιο επεξηγηματική ανακοίνωση με ποιο τρόπο προτίθεται το Δ.Σ. να διευκολύνει τα μέλη για την μετάβαση τους στην κινητοποίηση. Δηλαδή τον τόπο και την ώρα αναχώρησης των μέσων μεταφοράς που θα διατεθούν για αυτό το σκοπό, καθώς και κάθε άλλη χρήσιμη πληροφορία, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους και να επιτευχθεί έτσι μαζικότερη συμμετοχή των μελών.
 
Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, η εμπειρία που έχουμε αποκομίσει από το παρελθόν έχει αποδείξει περίτρανα ότι στην διεκδίκηση των δικαιωμάτων η αποστασιοποίηση και η αδιαφορία δεν αποτέλεσε διέξοδο, αντιθέτως ο ασυμβίβαστος, συνεπής  και δυναμικός αγώνας επέφερε ριζικές αλλαγές προς όφελος των εργαζομένων.
.
 Επειδή από τις οι επιχειρούμενες αλλαγές πλήττονται τα εργασιακά μας δικαιώματα που επηρεάζουν αρνητικά το εργασιακό και οικογενειακό μας μέλλον, σας καλούμε να συμμετέχετε ενεργά και από κοινού ενωμένοι να δείξουμε την δύναμη μας απέναντι στη κυβερνητική αναλγησία
 Ας βάλουμε λοιπόν φραγμό στις 29 Ιανουαρίου όλοι μαζί στα αντεργατικά σχέδια της κυβέρνησης που επιχειρεί να εφαρμόσει σε βάρος μας.
 
                                            ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
                                             ΓΙΑΤΙ
ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ
.
 
 
ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ
 
 
 
 


Δείτε όλες τις Ανακοινώσεις Αγωνιστικών Παρατάξεων και Ενώσεων σε Αγωνιστική Κατέυθυνση