Ημερομηνία:08-02-2010
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ Ε.Υ.Π.Σ. ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΕΝΩΣΗ ΥΠΑλΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΝΟΜοΥ ΛΑΚΩΝΙΑς
αναγνωρισμενη με την υπ΄ αριθμ. 90/2002 αποφαση μονομελους πρωτοδικειου σπαρτησ
μελοσ τησ π.ο.ε.υ.π.σ.
εδρα σπαρτη
 
     Δ/νση: Λυκούργου 51                     Τηλ:    27310-22147 27330-23443     x:    27310-2 6222
     Σ π ά ρ τ η        Τ.Κ. 231 00             ΚΙΝ: ΠΡΟΕΔΡΟΥ    6974975287       ΚΙΝ: ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜ. 6974031884
 
.
ΣΠΑΡΤΗ 08-02-2010                                                                                                                                        ΑΡ. ΠΡΩΤ.
                                                                                                                ΠΡΟΣ: Όλες τις πρωτοβάθμιες Ενώσεις του Π.Σ.
                                                                                                                Κοιν/ση : Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. Συναδέλφους Μ.Μ.Ε.
.
ΘΕΜΑ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.
.
 Στις 05-02-2010 συνεδρίασε η Ένωση μας για να κάνει απολογισμό για τα αποτελέσματα της αγωνιστικής κινητοποίησης των υπαλλήλων του Π.Σ. την 29η Ιανουαρίου, αλλά και για την μεθόδευση που έγινε με ευθύνη της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. για να καταλήξει η πορεία σε ‘’φιάσκο’’. Επίσης και για να αποφασίσει την δράση της Ένωσης για το άμεσο μέλλον.
 Στα πλαίσια αυτά και προκειμένου να καθοριστεί η στάση της Ένωσης έγινε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν 2 μέλη της Ένωσης μας μαζί του και ρωτώντας τον εάν θα κάνουμε άλλη κινητοποίηση ή κάποιον άλλον αγώνα απάντησε τα εξής: «ΞΕΧΑΣΤΕ το με αυτά που κάνατε, δεν ξέρεις τη σημαίνει περιφρούρηση, εγώ δεν θα πάω φυλακή», και μετά είπε: «είστε κανίβαλοι για αυτά που κάνατε στο Αρχηγείο.»
 Έχοντας υπόψη την στάση της ομοσπονδίας και με δεδομένη την άρνησης της για ‘’Πυροσβεστικούς αγώνες’’ δεν έχουμε άλλη επιλογή από να τους καταγγείλουμε, και καλούμε όλες τις Ενώσεις και τους συναδέλφους να συμμετάσχουμε στην πορεία και στο πλαίσιο των αιτημάτων που προτείνει η Ε.Α.Κ.Π., στης 17-02-2010 και ώρα 09:00, και να ενισχύσουμε αυτόν τον αγώνα με την ίδια δυναμική που είχε η πορεία μας στης 29-01-2010.
Συνάδελφοι όλοι εμείς που καθήκον μας έχουμε να σώζουμε τα σπίτια των πολιτών ήρθε η ώρα να σώσουμε και τα δικά μας. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και γίνονται για εμάς χωρίς εμάς, γι’ αυτό και πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα. Στης 17-02-2010 ΟΛΟΙ στην Αθήνα με ψιλά το κεφάλι χωρίς μεθοδευμένες πορείες. Ακόμα, αυτή τη φορά πιστεύουμε ότι θα βρούμε τον κύριο Υπουργό στο γραφείο του για να μας δεχτείτε και να ακούσει τα πραγματικά προβλήματα του Π.Σ..      
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜ.
 
 Γιαννακόπουλος Παν/της                                              Καργάκος Γρηγόρης
.
κατεβάστε εδώ το έγγραφο στην κανονική του μορφή: www.old.eakp.gr/pdf/lakonia.docx


Δείτε όλες τις Ανακοινώσεις Αγωνιστικών Παρατάξεων και Ενώσεων σε Αγωνιστική Κατέυθυνση